שוקרוט בסגנון צרפתי כרוב ונקניקיות

 







מתכון-
חבילה נקניקיות קבנוס או מה שאתם מעדיפים.
לחמם את הסיר ל-כ-40 דקות ב-160 מעלות.
לשים 2 כפות שמן
לטגן את הנקניקיות לצבע זהוב.
להוציא אותם לתוך צלחת.
לשים בסיר,
2 בצלים גדולים קצוצים לקוביות
לטגן עד הזהבה קלה כ-5 דקות תוך כדי ערבוב מידי פעם.
להוסיף כרוב בינוני קצוץ לרצועות ולערבב.
הכרוב בבישול מוריד את נפחו.
להוסיף-
1 כפית מלח,
קורט פלפל שחור.
לערבב
ולבשל כ-5 דקות, לערבב מידי פעם.
להוסיף
1 כף פפריקה מתוקה.
קורט פפריקה חריפה.
1 כפית סוכר,
קופסה של 400 גרם עגבניות מרוסקות.
לסגור ולבשל כ-10-15 דקות.
כ-2 דקות לפני תום הבישול לשים מלמעלה
את הנקניקיות שיתחממו ויתנפחו קצת.
להגיש כרוב על הצלחת ומעל לסדר את הנקניקיות.



Recipe -

A package of Cabanos sausages or whatever you prefer.

Heat the pot for about 40 minutes at 160 degrees.

Add 2 tablespoons of oil 

Fry the sausages until golden brown.

Remove them to a plate.

Put in the pot,

2 large onions, diced

Fry until lightly golden, about 5 minutes, stirring occasionally.

Add medium cabbage, chopped into strips, and mix.

The cabbage reduces its volume when cooked.

Add -

1 teaspoon of salt,

a pinch of black pepper.


Stir

and cook for about 5 minutes, stirring occasionally.

Add

1 tablespoon sweet paprika.

A pinch of hot paprika.

1 teaspoon sugar,

A 400-gram can of crushed tomatoes.

Close and cook for about 10-15 minutes.

About 2 minutes before the end of cooking, put

the sausages on top so that they warm up and puff up a bit.

Serve cabbage on the plate and arrange the sausages on top.

תגובות