English recipe listed below
החומרים ל- 3-4 רולדות
כ-35 עוגיות תלוי בעובי
לשים בקערה
200 גרם חמאה רכה בטמפרטורת החדר
לפרווה תשימו 200 גרם מרגרינה רכה
1 מיכל שמנת לקצפת 250 גרם
רבע כפית מלח
1 כפית אבקת אפיה
1 כפית תמצית וניל
3/4 כוס אבקת סוכר 50 גרם
3 כפות שמן קנולה
לערבב עם הידיים או במיקסר
עד שהחמאה לא גושית
להוסיף
4 כוסות פלסטיק קמח לבן מנופה 400 גרם
ולערבב עד שהבצק מתגבש לבצק נעים
לעטוף בניילון נצמד
ולשים במקרר למשך כחצי שעה
לאחר שהבצק קר
לשים נייר אפייה על השולחן
לחלק את הבצק לשלושה חלקים אם רוצים עוגיות
יותר צרות לחלק את הבצק ל-4
לקחת חלק אחד של בצק
לפזר על נייר האפיה קמח
לרדד למלבן דק 2 מ"מ עובי
בגודל של 40×35 ס"מ
לשים על הבצק כשלוש כפות ממרח תמרים
לשים רבע כפית קינמון
ולמרוח שכבה דקה
לפזר על התמרים כשתי כפות
אגוזים שבורים -לא חייבים
לגלגל לרולדה לעזרה בגלגול עם נייר האפייה
ולהקפיד שפתח הבצק יהיה כלפי מטה
להעביר את הרולדה לתבנית מרופדת עם נייר
אפיה
לסמן לחתוך למנות רק בראש הבצק לא לחתוך
לסוף הבצק בערך עוגיות ברוחב של 1.5 ס"מ
אפיה
בתנור חם 170 מעלות
כ-25-30 דקות
להוציא מהתנור ולקרר
לחתוך לעוגיות
לפזר אבקת סוכר
לשמור בקופסה סגורה
תגובות
הוסף רשומת תגובה