בוריק תפוחי אדמה או ביצה

 






למלית

צריך חבילה בצק לסיגרים מרוקאים מופשר


לבשל תפוחי אדמה לכל מנה

צריך תפוח אדמה בגודל אפרסק

לאחר שתפוחי האדמה מבושלים לקרר ולקלף

להוסיף מעט פלפל שחור ומעט מלח

ולמעוך לפירה


אופן ההכנה

לחמם מחבת ולשים שמן קנולה

בגובה של כ- 1 סנטימטר על חום בינוני

להכין את הבוריק

לקחת בצק בוריק

 לשים 1 כף מלאה מלית פירה

תפוחי אדמה

לקפל לחצי כמו סמבוסק

לשים בשמן ולטגן מכל צד עד שמזהיב

וקריספי להוציא לצלחת עם נייר סופג


להכנת בורקי עם ביצה

לשים בכוס 1 ביצה שלמה

מעט מלח מעט פלפל שחור


נא לצפות בסרטון ההדרכה

לקחת בצק בוריק

לשים רק חצי ממנו שיגע בשמן

לשים במהירות את הביצה

ולכסות בחצי הבצק שנשאר בידנו

לטגן כדקה וחצי מכל צד או עד הזהבה וקריספיות

בחום בינוני

להוציא לצלחת עם נייר סופג


For the filling


You need a package of thawed Moroccan cigar dough


Cook potatoes for each serving


You need a peach-sized potato


After the potatoes are cooked, cool and peel


Add a little black pepper and a little salt


And mash into a puree


How to prepare


Heat a frying pan and put canola oil


About 1 centimeter high on medium heat


Prepare the borek


Take borek dough


Put 1 tablespoon of mashed potato filling


Potatoes


Fold in half like a sambosk


Put in oil and fry on each side until golden


and crispy, remove to a plate with absorbent paper


To make burek with egg


Put 1 whole egg in a glass


A little salt and a little black pepper


Please watch the instructional video


Take the burek dough


Put only half of it in the oil


Quickly put the egg


And cover with the half of the dough that we have left


Fry for about a minute and a half on each side or until golden and crispy


On medium heat


Remove to a plate with absorbent paper

תגובות