למלית
צריך חבילה בצק לסיגרים מרוקאים מופשר
לבשל תפוחי אדמה לכל מנה
צריך תפוח אדמה בגודל אפרסק
לאחר שתפוחי האדמה מבושלים לקרר ולקלף
להוסיף מעט פלפל שחור ומעט מלח
ולמעוך לפירה
אופן ההכנה
לחמם מחבת ולשים שמן קנולה
בגובה של כ- 1 סנטימטר על חום בינוני
להכין את הבוריק
לקחת בצק בוריק
לשים 1 כף מלאה מלית פירה
תפוחי אדמה
לקפל לחצי כמו סמבוסק
לשים בשמן ולטגן מכל צד עד שמזהיב
וקריספי להוציא לצלחת עם נייר סופג
להכנת בורקי עם ביצה
לשים בכוס 1 ביצה שלמה
מעט מלח מעט פלפל שחור
נא לצפות בסרטון ההדרכה
לקחת בצק בוריק
לשים רק חצי ממנו שיגע בשמן
לשים במהירות את הביצה
ולכסות בחצי הבצק שנשאר בידנו
לטגן כדקה וחצי מכל צד או עד הזהבה וקריספיות
בחום בינוני
להוציא לצלחת עם נייר סופג
For the filling
You need a package of thawed Moroccan cigar dough
Cook potatoes for each serving
You need a peach-sized potato
After the potatoes are cooked, cool and peel
Add a little black pepper and a little salt
And mash into a puree
How to prepare
Heat a frying pan and put canola oil
About 1 centimeter high on medium heat
Prepare the borek
Take borek dough
Put 1 tablespoon of mashed potato filling
Potatoes
Fold in half like a sambosk
Put in oil and fry on each side until golden
and crispy, remove to a plate with absorbent paper
To make burek with egg
Put 1 whole egg in a glass
A little salt and a little black pepper
Please watch the instructional video
Take the burek dough
Put only half of it in the oil
Quickly put the egg
And cover with the half of the dough that we have left
Fry for about a minute and a half on each side or until golden and crispy
On medium heat
Remove to a plate with absorbent paper
תגובות
הוסף רשומת תגובה