מתאים לתבנית עגולה 22 סנטימטר
או 2 תבניות אינגליש קייק
החומרים מדודים בגרמים
או בכוס פלסטיק חד פעמית
לשתייה קרה
כוס פלסטיק שווה לשלושת רבעי
כוס מדידה בינלאומית
לשים בקערה
1 כוס סוכר לבן 150 גרם
1/3 כוס סוכר בהיר 40 גרם
1 כפית תמצית וניל
רבע כפית מלח
להוסיף
2 כפיות אבקת קפה נמס
להוסיף
3 כפות ממרח תמרים לא גדולות
להוסיף
כוס ושליש שמן קנולה 180 גרם
כוס ושליש דבש דבורים 270 גרם
להוסיף
2- 3 כפיות
שטוחות קינמון
ולערבב
להכין בצד
1 כוס מים רותחים 150 גרם
עם 2 שקיות תה אפשר ארל גרי
להוסיף
1 שקית אבקת אפיה 10 גרם
1 כפית שטוחה אבקת סודה לשתייה
לערבב
להוסיף
3 ביצים גודל לארג'
להוסיף
2 כוסות ורבע מלאות קמח
לבן מנופה 240 גרם
ןלערבב
להוסיף
את התה ולערבב
להכין תבנית עגולה עם תחתית
קוטר 22 סנטימטר
או 2 תבניות אינגליש קייק
לשים את התבנית העגולה
על מגש אפייה
מתחת התבנית העגולה
לשים נייר אלומיניום ועליו
נייר אפייה ולהדק היטב מסביב
לתבנית העוגה
לחתוך מנייר אפיה
2 רצועות יותר גבוהות מהרינג
בארבע סנטימטר
לשמן את התבנית עם מעט
שמן קנולה
לשים את רצועות הנייר בתוך התבנית
צמודות לרינג
לשים את העוגה בתבנית
לאפות בתנור חם
160 מעלות
כ- 45 דקות עד 60 דקות לפי הצורך
לאחר שהעוגה התקררה
לשים אותה על צלחת הגשה
ונזגג אותה
לציפוי
להמיס 100 גרם
שוקולד מריר או במיקרוגל
או בבאן מארי סיר בתוך סיר עם מים חמים
להוסיף
2 כפיות שמן קנולה
לערבב שהשוקולד חלק
לצפות מעל את העוגה
ולפזר מסביר סוכריות צבעוניות
Suitable for a 22 cm round pan
Or 2 English cake pans
The ingredients are measured in grams
Or in a disposable plastic cup
For cold drinks
A plastic cup is equal to three quarters
An international measuring cup
Put in a bowl
1 cup white sugar 150 grams
1/3 cup light sugar 40 grams
1 teaspoon vanilla extract
1/4 teaspoon salt
Add
2 teaspoons instant coffee powder
Add
3 tablespoons date
Add
1 1/3 cup
180 grams canola oil
1 1/3 cup
270 grams honey
Add
2-3 teaspoons
of cinnamon
And Mix
Prepare on the side
1 cup boiling water 150 grams
With 2 tea bags Earl Grey tea
Add
1 sachet baking powder 10g
1 level teaspoon baking soda
Mix
Add
3 large eggs
Add
2+ 1/4 cups flour
240 grams sifted egg white
Mix
Add
the tea and mix
Prepare a round pan with a bottom
diameter of 22 centimeters
or 2 English cake pans
Place the round pan
on a baking tray
Under the round pan
Place aluminum foil and baking paper on top and tighten tightly around the
cake pan
Cut 2 strips of baking paper
four centimeters taller than the herring
grease the pan with a little
canola oil
place the strips of paper
inside the pan next to the herring
Place the cake in a pan
Bake in a hot oven
160 degrees
About 45 minutes to 60 minutes
as needed
After the cake has cooled
put it on a serving plate
and glaze it
For the coating
Melt 100 grams
of dark chocolate either in the microwave
or in a bain-marie
in a saucepan with hot water
Add
2 teaspoons of canola oil
Mix until the chocolate is smooth
Drip the cake over
And sprinkle with colorful candies
תגובות
הוסף רשומת תגובה