עוגת דבש מהממת

 


 



 



 





מתאים לתבנית עגולה 22 סנטימטר 

או 2 תבניות אינגליש קייק

החומרים מדודים בגרמים

או בכוס פלסטיק חד פעמית

לשתייה קרה

כוס פלסטיק שווה לשלושת רבעי

כוס מדידה בינלאומית

לשים בקערה

1 כוס סוכר לבן 150 גרם

1/3  כוס סוכר בהיר 40 גרם


1 כפית תמצית וניל

רבע כפית מלח

להוסיף

2 כפיות אבקת קפה נמס

להוסיף

3 כפות ממרח תמרים לא גדולות

להוסיף

כוס ושליש שמן קנולה 180 גרם

כוס ושליש דבש דבורים 270 גרם

להוסיף

2- 3 כפיות

שטוחות קינמון

ולערבב


להכין בצד

1 כוס מים רותחים 150 גרם

עם 2 שקיות תה אפשר ארל גרי


להוסיף

1 שקית אבקת אפיה 10 גרם

1 כפית שטוחה אבקת סודה לשתייה

לערבב

להוסיף

3 ביצים גודל לארג'


להוסיף

2 כוסות ורבע  מלאות קמח 

לבן מנופה 240 גרם

ןלערבב


  להוסיף

את התה ולערבב


להכין תבנית עגולה עם תחתית

 קוטר 22 סנטימטר

או 2 תבניות אינגליש קייק

לשים את התבנית העגולה

על מגש אפייה

מתחת התבנית העגולה

לשים נייר אלומיניום ועליו

נייר אפייה ולהדק היטב מסביב 

לתבנית העוגה


לחתוך מנייר אפיה

2 רצועות יותר גבוהות מהרינג 

בארבע סנטימטר

לשמן את התבנית עם מעט

שמן קנולה

לשים את רצועות הנייר בתוך התבנית

צמודות לרינג


לשים את העוגה בתבנית

לאפות בתנור חם

160 מעלות

כ- 45 דקות עד 60 דקות לפי הצורך


לאחר שהעוגה התקררה

לשים אותה על צלחת הגשה

ונזגג אותה


לציפוי

להמיס 100 גרם

שוקולד מריר או במיקרוגל

או בבאן מארי סיר בתוך סיר עם מים חמים

להוסיף

2 כפיות שמן קנולה

לערבב שהשוקולד חלק

לצפות מעל את העוגה

ולפזר מסביר סוכריות צבעוניות






Suitable for a 22 cm round pan

Or 2 English cake pans

The ingredients are measured in grams

Or in a disposable plastic cup

For cold drinks

A plastic cup is equal to three quarters

An international measuring cup

Put in a bowl

1 cup white sugar 150 grams

1/3 cup light sugar 40 grams

1 teaspoon vanilla extract

1/4 teaspoon salt


Add

2 teaspoons instant coffee powder

Add

3 tablespoons date 

Add

1 1/3 cup

180 grams canola oil


1 1/3 cup

270 grams honey


Add

2-3 teaspoons

of cinnamon

 And Mix


Prepare on the side


1 cup boiling water 150 grams


With 2 tea bags Earl Grey tea


Add


1 sachet baking powder 10g


1 level teaspoon baking soda

Mix




Add


3 large eggs


Add


2+ 1/4 cups flour


240 grams sifted egg white


Mix


Add


the tea and mix


Prepare a round pan with a bottom

diameter of 22 centimeters

or 2 English cake pans

Place the round pan

on a baking tray

Under the round pan

Place aluminum foil and baking paper on top and tighten tightly around the 

cake pan


Cut 2 strips of baking paper

four centimeters taller than the herring

grease the pan with a little

canola oil

place the strips of paper

inside the pan next to the herring


Place the cake in a pan

Bake in a hot oven

160 degrees

About 45 minutes to 60 minutes

 as needed


After the cake has cooled

put it on a serving plate

and glaze it


For the coating

Melt 100 grams

of dark chocolate either in the microwave

or in a bain-marie

in a saucepan with hot water

Add

2 teaspoons of canola oil

Mix until the chocolate is smooth

Drip the cake over

And sprinkle with colorful candies







תגובות