לחמם סיר רחב
לשים כרעיים שוקיים ,כנפיים
לפי כמות הסועדים שאתם רוצים
להזהיב אותם משני הצדדים כארבע דקות
מכל צד
להוציא לצלחת
לחתוך 4 בצלים גדולים לקוביות גסות
לטגן בערך כשבע דקות עד שהבצל זהוב
להוסיף
1.5 כפיות דבש או סילאן סירופ תמרים
ולערבב
להוסיף
כשתי כוסות פירות יבשים
אפשר משמשים, שזיפים צימוקים חמוציות,
מה שאוהבים
להוסיף
1 כפית מלח
מעט פלפל שחור
1/2 כפית פפריקה מתוקה
מעט פפריקה חריפה
ולערבב
להוסיף את העוף מעל הפירות
להוסיף מים רותחים עד גובה העוף
להרתיח
ולהנמיך את האש לבשל כחצי שעה עם מכסה
לאחר מכן להוציא את המכסה
ולבשל על אש קטנה עד שהרוטב מסמיך
והכי כדאי ויוצא יפה
לשים את הסיר בתנור
ללא מכסה
על 180 מעלות בערך 20 דקות עד הזהבה
Heat a large pot
Put in the drumsticks, wings
According to the number of diners you want
Grease them on both sides for about four minutes on each side
Remove to a plate
Cut 4 large onions into coarse cubes
Fry for about seven minutes until the onions are golden
Add
1.5 teaspoons of honey or date syrup
And mix
Add
About two cups of dried fruit
You can use apricots, prunes, raisins, cranberries,
Whatever you like
Add
1 teaspoon of salt
A little black pepper
1/2 teaspoon sweet paprika
A little hot paprika
And mix
Add the chicken on top of the fruit
Add boiling water to the height of the chicken
Boil
And lower the heat to cook for about half an hour with a lid
Then remove the lid
And cook over low heat until the sauce thickens
And best of all and comes out nice
Put the pot in the oven
Without a lid
At 180 degrees for about 20 minutes until golden
תגובות
הוסף רשומת תגובה