הכמויות בגרמים או מדוד בכוסות פלסטיק
חד פעמית לשתייה קרה
כוס פלסטיק שווה לשלושת רבעי כוס מדידה אוניברסלית
הבצק לא תופח כמו בצק שמרים רגיל
אלה מעט מאוד בזמן האפיה זה מצויין וטעים
כך זה צריך להיות
לשים בקערת המיקסר עם וו לישה
250 גרם מרגרינה קרה
או חמאה קרה חתוכה לקוביות
1 כפית תמצית וניל
חצי כפית מלח
חצי כוס סוכר לבן
לערבב עד שהמרגרינה מתערבבת
לא להקציף
חצי גרידת לימון בינוני
1 ביצה לארג'
לערבב כחצי דקה
להוסיף
500 גרם קמח לבן מנופה
1 כפית שמרים יבשים 5 גרם
להתחיל לערבב על מהירות נמוכה
ולהוסיף בהדרגה
כ- 1/2 כוס מי ברז 100 גרם לפי הצורך
לערבב עד שהבצק מתאחד
ולאחר מכן לתת
עוד לישה כשתי דקות
עד שהבצק אלסטי גמיש ונעים ונוח
לעטוף את הבצק בניילון נצמד
ולשים במקרר
למנוחה כ- 20 דקות עד ההכנה
למלית הפרג המבושלת
לשים בסיר
מי ברז
כוס ושלושת רבעי מי ברז 300 גרם
או במקום מים אפשר לשים חלב
2 כוסות סוכר לבן 300 גרם
1 כפית תמצית וניל
2 כפות סילאן סירופ תמרים
או במקום סילאן אפשר לשים דבש
1 כף מיץ לימון
1 כפית שטוחה קינמון
חצי גרידת לימון בינוני
להרתיח
להוסיף
50 גרם צימוקים
250 גרם פרג טחון (לטחון טרי ולהשתמש בפרג באותו יום אחרת הוא הופך להיות מר)
להוסיף
חצי כוס פרג שלם לא טחון 50 גרם
אם אין לכם פרג שלם אז במקומו לשים
עוד 50 גרם פרג טחון
50 גרם מרגרינה או חמאה
לערבב
ולהוסיף
כ- 125 ביסקוויטים טחונים לפי הצורך
לערבב
לערבב ולקרר במקרר
לחתוך את הבצק ל- 3 חלקים שווים
לקמח שולחן עבודה
לרדד את הבצק
למלבן בעובי של כשני מלימטר
45× 40 ס"מ
לקחת שליש מהמלית אם היא קשה
וקשה למריחה אז
לדלל את המלית
עם
כשתי כפות מי ברז לערבב
למרוח את המלית על הבצק להשאיר
שוליים ריקים
אפשר לפזר מעט אגוזי מלך שבורים
לגלגל לרולדה
לשים בתבנית אפיה מרופדת עם נייר אפיה
וכך להכין את שאר הרולדות
למריחת הרולדה
לקחת חלמון (צהוב) ביצה וכף מי ברז
ולערבב
למרוח את הביצה על הרולדה עם מברשת
להשאיר את הרולדה מחוץ למקרר
לחכות כ- 20 דקות
למרוח שוב בחלמון הביצה
בעזרת מזלג ליצור על הרולדות
סימני גלים
לקחת שיפוד ולדקור את הרולדה
בכמה מקומות את הרולדה כדי שהיא לא תתפוצץ
אפשר גם לסמן עמוק לפרוסת הרולדות
כדי שהרולדה לא תתפוצץ
או לשים בתבנית אינגליש
לאפות בתנור חם 180 דקות
אפיה כ- 30 דקות לפי הצורך
The quantities are in grams or measured in plastic cups
Disposable for cold drinks
A plastic cup is equal to three quarters of a universal measuring cup
The dough does not rise like regular yeast dough
These very little while baking is excellent and delicious
This is how it should be
Put in the mixer bowl with a dough hook
250 grams of cold margarine
Or cold butter cut into cubes
1 teaspoon vanilla extract
Half a teaspoon of salt
Half a cup of white sugar
Mix until the margarine is mixed
Do not beat
Half a medium lemon zest
1 large egg
Mix for about half a minute
Add
500 grams of sifted white flour
1 teaspoon of dry yeast 5 grams
Start mixing on low speed
And gradually add
About 1/2 cup of tap water 100 grams as needed
Mix until the dough comes together
And then let
knead for about two more minutes
Until the dough is elastic, flexible and nice and comfortable
Wrap the dough in plastic wrap
And put in the refrigerator
Let it rest for about 20 minutes until ready
For the cooked poppy seed filling
Put in a pot
Tap water
A cup and three quarters of tap water 300 grams
Or instead of water you can use milk
2 cups of white sugar 300 grams
1 teaspoon vanilla extract
2 tablespoons of date syrup
Or instead of syrup you can use honey
1 tablespoon lemon juice
1 teaspoon cinnamon
Half a medium lemon zest
Boil
Add
50 grams raisins
250 grams ground poppy seeds (grind fresh and use the poppy seeds the same day otherwise they become bitter)
Add
Half a cup of whole, unground poppy seeds 50 grams
If you don't have whole poppy seeds, then instead put
Another 50 grams of ground poppy seeds
50 grams of margarine or butter
Mix
And add
About 125 ground biscuits as needed
Mix
Mix and cool in the refrigerator
Cut the dough into 3 equal parts
Flour a work surface
Roll the dough
Into a rectangle about two millimeters thick
45×40 cm
Take a third of the filling if it is hard
And difficult to spread then
Thin the filling with
With
about two tablespoons of tap water, mix
spread the filling on the dough, leaving
empty edges
you can sprinkle a few broken walnuts
roll into a roll
place in a baking pan lined with baking paper
and prepare the rest of the rolls in this way
to spread the roll
take an egg yolk (yellow) and a tablespoon of tap water
and mix
spread the egg on the roll with a brush
leave the roll out of the refrigerator
wait about 20 minutes
spread again with the egg yolk
Using a fork, create
wave marks on the rolls
Take a skewer and prick the roll
in several places so that it does not burst
You can also make a deep mark on the roll slice
so that the roll does not burst
Or put in an English pan
Bake in a hot oven for 180 minutes
Bake for about 30 minutes as needed
תגובות
הוסף רשומת תגובה