לשים בקערה
1 קילו פרגיות חתוכות לקוביות
כחצי כפית מלח
1 כף סילאן סירופ תמרים
1.5 כפות רוטב סויה
1 כפית פפריקה מתוקה
מעט פלפל שחור
1.5 כפות שמן זית
לערבב
לחמם מחבת פסים
לשים שכבה אחת של הפרגיות ולצרוב
את הפרגיות
מכל צד כשתי דקות צריבה משני הצדדים
להוציא לצלחת
לירקות
2-3 פלפלים אדומים
לחתוך לרצועות ארוכות ולחצי
2-3 בצלים גדולים חתוכים לחצי
ולרצועות קצרות
לשים במחבת הפסים את הירקות
ולצרוב כחמש דקות
להוסיף מעט פלפל שחור
כחצי כפית מלח
1.5 כפיות סילאן סירופ תמרים
1 כף רוטב סויה
1 קופסה מסוננת פטריות חתוכות
220 גרם או פטריות טריות
לערבב כדקה
להוסיף את הפרגיות ולערבב
לבשל כשתי דקות
אפשר לפזר מעט פטרוזליה קצוצה
Put in a bowl
1 kilo of diced chicken thigh
About half a teaspoon of salt
A tablespoon of date syrup
1 and a half tablespoons of soy sauce
A teaspoon of sweet paprika
A pinch of black pepper
1 and a half tablespoons of olive oil
Mix
Heat a griddle pan
Place one layer of the chicken pieces and sear
The chicken pieces
Sear for about two minutes on each side
Remove to a plate
For the vegetables
2-3 red peppers
Cut into long strips and in half
2-3 large onions cut in half
And into short strips
Put the vegetables in the striped pan
And sear for about five minutes
Add a little black pepper
About half a teaspoon of salt
1.5 teaspoons of date syrup
1 tablespoon of soy sauce
1 strained box of chopped mushrooms
220 grams or fresh mushrooms
Stir for about a minute
Add the chickpeas and stir
Cook for about two minutes
You can sprinkle a little chopped parsley
תגובות
הוסף רשומת תגובה