פרגיות בסילאן וירקות

 





לשים בקערה

1 קילו פרגיות חתוכות לקוביות

כחצי כפית מלח

1 כף סילאן סירופ תמרים

1.5 כפות רוטב סויה

1 כפית פפריקה מתוקה

מעט פלפל שחור

1.5 כפות שמן זית

לערבב


לחמם מחבת פסים

לשים שכבה אחת של הפרגיות ולצרוב

את הפרגיות

מכל צד כשתי דקות  צריבה משני הצדדים

להוציא לצלחת


לירקות

2-3 פלפלים אדומים

לחתוך לרצועות ארוכות ולחצי

2-3 בצלים גדולים חתוכים לחצי

 ולרצועות קצרות

לשים במחבת הפסים את הירקות

ולצרוב כחמש דקות

להוסיף מעט פלפל שחור

כחצי כפית מלח

1.5 כפיות סילאן סירופ תמרים

1 כף רוטב סויה

1 קופסה מסוננת פטריות חתוכות

220 גרם או פטריות טריות

לערבב כדקה

להוסיף את הפרגיות ולערבב

לבשל כשתי דקות

אפשר לפזר  מעט פטרוזליה קצוצה


Put in a bowl


1 kilo of diced chicken thigh


About half a teaspoon of salt


A tablespoon of date syrup


1 and a half tablespoons of soy sauce


A teaspoon of sweet paprika


A pinch of black pepper


1 and a half tablespoons of olive oil


Mix


Heat a griddle pan


Place one layer of the chicken pieces and sear


The chicken pieces


Sear for about two minutes on each side


Remove to a plate


For the vegetables


2-3 red peppers


Cut into long strips and in half


2-3 large onions cut in half


And into short strips


Put the vegetables in the striped pan


And sear for about five minutes


Add a little black pepper


About half a teaspoon of salt


1.5 teaspoons of date syrup


1 tablespoon of soy sauce


1 strained box of chopped mushrooms


220 grams or fresh mushrooms


Stir for about a minute


Add the chickpeas and stir


Cook for about two minutes


You can sprinkle a little chopped parsley





תגובות