סופגניות ריבה נוסטלגיות כמו בקונדיטוריה סודות ההכנה כאן ממטבח בקלי קלות ליהי קרויץ








A recipe written in English is listed below
סמל 'אומת על ידי הקהילה'




החומרים
לשים בקערת המיקסר עם וו לישה
מדוד בגרמים או בכוסות פלסטיק
חד פעמיות לשתייה קרה

לשם ידע כוס פלסטיק לשתייה קרה שווה
3/4 כוס מדידה בינלאומית

500 גרם קמח לבן המכיל שמרים
1/2 כוס סוכר לבן 70 גרם
1 כפית תמצית וניל
1 כפית שטוחה מלח
1/3 כוס שמן קנולה או חמניות 60 גרם
2 ביצים שלמות
1.5 כף וודקה או ברנדי
להתחיל להפעיל את המיקסר
ולהוסיף תוך כדי לישה מים פושרים
כ-1 כוס או לפי הצורך
עד שמתקבל בצק רך ומעט דביק

לאחר שהתקבל בצק נוח
לתת למיקסר ללוש את הבצק כ-8-10 דקות
עד שהבצק נפרד מדופן המיקסר
ונאסף כדור בצק
להפסיק להפעיל את המיקסר
להוריד את הבצק לקערה לבזוק מעל
מעט קמח לכסות בניילון נצמד
ולתת לבצק לתפוח עד שהוא מכפיל את נפכו

לאחר שהבצק תפח פעם ראשונה
לתת סיבוב קטן במיקסר עד שהבצק
הוציא את האויר
לבזוק שוב מעט קמח לכסות ושוב לתת לבצק לתפוח
עד שהבצק מכפיל את נפחו בפעם השנייה


לאחר שהבצק תפח פעם שנייה
לבזוק מעט קמח על שולחן העבודה
להוריד את הבצק
לחלק את הבצק לשניים שיהיה קל יותר
לעבוד איתו

לחלק את הבצק לכדורים של בערך כדור טניס
או לפי בחירתכם
לכדרר את הבצק לכדור חלק
להניח על נייר אפייה מקומח מעט

יש אפשרות לרדד את הבצק לעובי של כ-2.5 ס"מ
לקרוץ עיגולים עם מיקד עגול בערך בקוטר של כ-7 ס"מ
להניח על נייר אפייה מעט מקומח
ולתת לסופגניות לתפוח עד אשר הם מכפילות
את נפחם

לחמם בסיר רחב וגבוה שמן חמניות או
שמן קנולה
לבדוק אם השמן חם עם שיפוד אם
מסביב לשיפוד יש בועות השמן חם
אסור לחמם את השמן יותר מידי חזק
להניח סופגנייה בתוך השמן
להניח הפוך שהלמעלה של הסופגנייה
להפוך לתוך השמן
לטגן כ- 4 דקות כל סופגנייה
כשצד אחד זהוב להפוך
לצד השני ולהזהיב

לאחר מכן להוציא לנייר מגבת
לחכות כמה דקות לפני שממלאים בריבה
ממלאים ריבה בשק זילוף עם צינטר עגול
ומזריקים ריבה

לאחר מכן מפזרים אבקת סוכר וחוגגים

the materials
Put in the mixer bowl with a kneading hook
Measure in grams or plastic cups
Disposable for cold drinks

A plastic cup for a cold drink is worth it
3/4 cup international measurement

500 grams of white flour containing yeast
1/2 cup white sugar 70 grams
1 teaspoon vanilla extract
1 flat teaspoon salt
1/3 cup canola or sunflower oil 60 grams
2 whole eggs
1.5 tablespoons of vodka or brandy
Start running the mixer
and add lukewarm water while kneading
About 1 cup or as needed
until a soft and slightly sticky dough is obtained

Once a comfortable dough has been obtained
Let the mixer knead the dough for about 8-10 minutes
until the dough separates from the side of the mixer
and collect a ball of dough
Stop running the mixer
Put the dough in a bowl and sprinkle on top
A little flour to cover with plastic wrap
and let the dough rise until it doubles in size

After the dough has risen for the first time
Give a small turn in the mixer until the dough is smooth
let the air out
Divide the dough in half to make it easier
to work with him
Divide the dough into balls about the size of a tennis ball
or according to your choice
Roll the dough into a smooth ball
Place on lightly floured baking paper
It is possible to roll the dough to a thickness of about 2.5 cm
Wink circles with a circular focus approximately 7 cm in diameter
Place on a lightly floured baking sheet
and let the donuts rise until they double
their volume
Heat sunflower oil in a wide, high pot
canola oil
Check if the oil is hot with a skewer
Around the skewer there are bubbles of hot oil
Do not heat the oil too strongly
Place a donut in the oil
Place the top of the donut upside down
turn into the oil
Fry each donut for about 4 minutes
When one side is golden turn over
to the other side and golden

Then remove to a paper towel
Wait a few minutes before filling with jam
Fill jam in a piping bag with a round center
and inject jam
Then sprinkle powdered sugar and celebrate
סמל 'אומת על ידי הקהילה'

תגובות