לשים בקערה
להכין 3 כוסות אורז בסמטי
נקי רחוץ ומסונן
1 בצל קצוץ לקוביות קטנות
1 עגבניה קצוצה לקוביות
חצי כוס פטרוזליה קצוצה
2 כפות חמוציות מיובשות
2 כפות צימוקים
1 כפית פפריקה מתוקה
2 כפות שמן זית
מעט פלפל שחור
1 כף סילאן לא חייבים להוסיף
כחצי כפית מלח או יותר לטעמכם
לערבב
לשים את האורז בסיר
לשפוך על האורז מי ברז
כאחד סנטימטר מעל גובה האורז
לטעום שהמים מלוחים מספיק
להביא לידי רתיחה
להנמיך את החום לחום נמוך
לבשל מכוסה עם מכסה
כ- 17- 20 דקות
Put in a bowl
Prepare 3 cups of basmati rice
Clean, washed and drained
1 onion, chopped into small cubes
1 tomato, chopped into cubes
Half a cup of chopped parsley
2 tablespoons dried cranberries
2 tablespoons raisins
1 teaspoon sweet paprika
2 tablespoons olive oil
A little black pepper
1 tablespoon cilantro, not necessary
About half a teaspoon of salt or more to taste
Mix
Put the rice in a pot
Pour tap water over the rice
About one centimeter above the height of the rice
Taste to see if the water is salty enough
Bring to a boil
Reduce heat to low
Cook covered with a lid
Approximately 17-20 minutes
תגובות
הוסף רשומת תגובה