כ- 700 גרם עד 1 קילו
תפוחי אדמה קטנים מבושלים וקרים
לא מקולפים לחתוך לחצי סירה
3 קישואים גדולים חתוכים למקלות עבות
2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות
חצי קילו פרחי ברוקולי
2 כוסות עגבניות שרי
לסדר את הירקות בקבוצות
על תבנית אפיה גדולה
אפשר בתבנית פיירקס להגשה
לרוטב
לשים בקערה
1 כף דבש או סילאן
2 כפות חרדל גרגירים
להוסיף
2 כפות שמן זית
מעט פלפל שחור
1 כפית שטוחה מלח
ולערבב
להוסיף
1 כוס מי ברז מדוד בכוס חד פעמית
150 גרם
ולערבב
על פרחי הברוקולי לפזר
כשלוש כפות מרוטב החרדל
מעט פלפל שחור
מעט מלח
1 כף שמן זית
לערבב ולשים בתבנית
לפזר על הירקות בתבנית
מעט מלח
מעט פלפל שחור
ואת רוטב החרדל
לאפות בתנור חם
200- 230 מעלות
כ- 45-60 דקות
About 700 grams to 1 kilo
Small potatoes, cooked and cold
Unpeeled, cut into half-boat-shaped pieces
3 large zucchini, cut into thick sticks
2 red peppers, cut into strips
Half a kilo of broccoli florets
2 cups cherry tomatoes
Arrange the vegetables in groups
on a large baking sheet
or in a Pyrex serving dish
For the sauce
Put in a bowl
1 tablespoon honey or
Date syrup2 tablespoons grainy mustard
Add
2 tablespoons olive oil
A pinch of black pepper
1 teaspoon salt
And mix
Add
1 cup of tap water measured in a 150g disposable cup
and mix
Spread about three tablespoons of mustard sauce on the broccoli florets, a little black pepper, a little salt, 1 tablespoon of olive oil, mix and place in a baking dish.
Sprinkle the vegetables in the pan with a little
salt, a little black pepper, and the mustard sauce
Bake in a hot oven
200-230 degrees
about 45-60 minutes
תגובות
הוסף רשומת תגובה