המתכונים מדודים
בגרמים או בכוס פלסטיק חד פעמית
לשתייה קרה
כוס פלסטיק שווה לשלושת רבעי כוס
מדידה בינלאומית
להמיס 50 גרם חמאה או לפרווה מרגרינה
לשים את החמאה בקערת ערבוב
להוסיף
1 כפית תמצית וניל
3/ 4 כוס סוכר לבן 100 גרם
1 מיכל שמנת להקצפה
חלבית או פרווה 250 גרם
להוסיף
רבע כפית מלח
1 שקית אבקת אפיה 10 גרם
2 ביצים בגודל לארג'
ולערבב
להוסיף
3/4 קליפת לימון מגורדת מלימון 🍋
בינוני ולערבב
להוסיף
כוס וכמעט שלושת רבעי
קמח לבן מנופה 150 גרם
ולערבב
לשים את העוגה
בתבנית אינגליש קייק עם נייר
אפיה העוגה לא יוצאת גבוהה
לאפות בתנור חם 160 מעלות
כ- 45 דקות ולקרר בחוץ
לקרם לימוני
לשים בקערה
1 מיכל שמנת לקצפת
חלבית או פרווה 250 גרם
2- 3 כפות סוכר לבן
1 כפית תמצית וניל
1 כף גדושה אבקת אינסטנט
פודינג וניל
להתחיל להקציף ושהקצפת
יותר יציבה להוסיף 1 כף מיץ לימון
להמשיך להציץ לקצפת יציבה ולקרר
למרוח את קרם הלימון
על העוגה
ולגרד מעל מעט גרידת לימון
העוגה הכי טעימה בטמפרטורת החדר
העוגה במקרר מתקשה ויותר דחוסה
אז אפשר להוציא אותה כשעה לפני ההגשה
מהמקרר לבחוץ
או לשים אותה במקרר ללא הקרם
להוציא שעה לבחוץ
ולהגיש בצלחת עם קישוט,של כף קצפת
ומעט גרידת לימון
או לחמם את העוגה מעט במיקרוגל ללא הקרם
The recipes are measued
in grams or in a disposable plastic cup
for cold drinks
a plastic cup is equal to three-quarters of a cup
international measurement
melt 50 grams of butter
or for margarine
Add
1 teaspoon vanilla extract
3/4 cup white sugar 100 grams
1 container whipping cream
250 grams dairy or cream
Add
1/4 teaspoon salt
1 sachet baking powder 10 grams
2 large eggs
and mix
Add
3/4 grated lemon peel from a medium lemon 🍋
and mix
Add
a cup and almost three quarters
of sifted white flour (150 grams)
and mix
Put the cake
in an English cake pan with paper
Bake the cake does not come out high
Bake in a hot oven 160 degrees
About 45 minutes and cool outside
For the lemon cream
Put in a bowl
1 container of whipped cream
Dairy or cream 250 grams
2-3 tablespoons of white sugar
1 teaspoon of vanilla extract
1 heaped tablespoon of instant powder
Vanilla pudding
Start whipping and when the whipped cream
is more stable, add 1 tablespoon of lemon juice
Continue whisking until the whipped cream is stable and refrigerate
Spread the lemon cream
on the cake
and grate a little lemon
zest on top
The cake tastes best at room temperature
The cake hardens and becomes denser in the refrigerator
So you can take it out
about an hour before serving
or put it in the refrigerator without the cream
and take it out for an hour
and serve on a plate with a garnish,
of a spoonful of whipped cream
and a little lemon zest
or warm the cake a little
in the microwave without the cream
תגובות
הוסף רשומת תגובה