מתכון-מדוד בכוס,פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה
כוס פלסטיק שווה לשלושת רבעי כוס
מדידה בינלאומית
למילוי כ-14 גביעים-
לשים בקערה
2 ביצים,
3/4 שמן קנולה,-
מדוד בכוס פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה
3/4 כוס סוכר,-
-מדוד בכוס פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה
קורט מלח.
3/4 כוס אבקת שוקולית,
--מדוד בכוס פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה
1 שקית אבקת אפייה 10 גרם
לערבב היטב במטרפה.
להוסיף-
3/4 כוס מים רותחים,-
-מדוד בכוס פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה
ולבסוף להוסיף-
1.1/4 כוסות קמח- -
מדוד בכוס פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה
לערבב עד שאין גושים.
אפשר להוסיף כף ליקר שאוהבים.
לשים על תבנית נייר אפייה ולהניח
לשים כ-14 גביעי וופל לגלידה עם תחתית ישרה
למלא כל גביע עם עוגת השוקולד
עד 3/4 גובה הגביע,
לאפות בתנור שחומם ל- 160 מעלות,
ולאפות כ-25 דקות או עד שהעוגה למעלה
קפיצית למגע,
לאחר האפייה ישר לשים מעל כל עוגה
קוביית שוקולד מריר או שוקולד.
לחכות דקה שתיים השוקולד נמס
ואז בעזרת כפית למרוח על העוגה,
לזרות מלמעלה סוכריות שוקולד או אגוזים או מה שאוהבים,
לשים מעל כדור גלידה
ויאללה לחגיגה
מתכון-מדוד בכוס,פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה
כוס פלסטיק שווה לשלושת רבעי כוס מדידה בינלאומית
למילוי כ-14 גביעים-
לשים בקערה
2 ביצים,
3/4 שמן קנולה,-
מדוד בכוס פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה
3/4 כוס סוכר,-
-מדוד בכוס פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה
קורט מלח.
3/4 כוס אבקת שוקולית,
--מדוד בכוס פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה
Recipe - Measure in a glass, disposable plastic for cold drinks
A plastic cup is equal to three quarters of an international measuring cup
To fill about 14 cups-
Put in a bowl
2 eggs,
3/4 canola oil,-
Measure in a disposable plastic cup for cold drinks
3/4 cup sugar,-
-Measure in a disposable plastic cup for cold drinks
A pinch of salt.
3/4 cup chocolate powder,
--Measure in a disposable plastic cup for cold drinks
1 bag of baking powder 10 grams
Mix well with a whisk.
Add-
3/4 cup boiling water,-
-Measure in a disposable plastic cup
for cold drinking
And finally add-
1.1/4 cups flour- -
Measure in a disposable plastic cup
for cold drinking
Mix until there are no lumps.
You can add a tablespoon of liqueur that you like.
Place on a baking sheet and let
Place about 14 waffle cups for ice cream with a straight bottom
Fill each cup with the chocolate cake
Up to 3/4 of the height of the cup,
Bake in an oven preheated to 160 degrees,
Bake for about 25 minutes or until the cake on top
is springy to the touch,
After baking,
immediately place a
cube of dark chocolate
or chocolate on top
of each cake.
Wait a minute or two
for the chocolate to melt.
Then, using a spoon,
spread it on the cake.
Sprinkle chocolate candies
or nuts or whatever
you like on top. Place
a scoop of ice cream on top.
And off you go for
the celebration.
תגובות
הוסף רשומת תגובה