פסטה עם זיתים ועגבניות טבעוני

 






מתכון-
לפסטה-
להרתיח סיר עם המון מים,
לשים כפית מלח

 ולבשל חבילת פסטה 500 גרם לפי הוראות היצרן,

 אפשר פסטה מסולסלת ו צינורות קצרות או פפיונים.

לבשל ולסנן.


לחמם סיר לשים 

2-3 כפות שמן קנולה להוסיף-

1 בצל גדול חתוך לקוביות.
לטגן כ-5 דקות.
להוסיף 2 עגבניות קצוצות לקוביות.
להוסיף 1 קופסה מסוננת של  שימורי אפונה וגזר.
להוסיף-3/4 קופסה של שימורי

זיתים חרוזית לסנן מהנוזלים,


2 כפיות פפריקה מתוקה.
קורט פפריקה חריפה.
קורט פלפל שחור,
כ-1 כפית מלח
לערבב
לבשל כ-2 דקות,
להוסיף כ-3/4 כוס שמיר קצוץ או פטרוזיליה קצוצה
להוסיף את הפסטה המבושלת לערבב
ולהגיש


Recipe-

For pasta-

Boil a pot with plenty of water,

Put a teaspoon of salt


And cook a 500 gram package of pasta 

According to the manufacturer's instructions,

 You can use curly pasta

And short tubes or bow ties.

Cook and strain.


Heat a pot and put 


2-3 tablespoons of canola oil. Add-


1 large onion, diced.

Fry for about 5 minutes.

Add 2 diced tomatoes.

Add 1 strained can of canned peas and carrots.

Add-3/4 can of canned


olives. Strain from the liquid.


2 teaspoons sweet paprika.

A pinch of hot paprika.

A pinch of black pepper,

About 1 teaspoon of salt

Stir

Cook for about 2 minutes,

Add about 3/4 cup chopped dill or chopped parsley

Add the cooked pasta, stir

And serve

תגובות