2 פיצות גדולות עבות
או 4 פיצות עבות בתבנית אינגליש קייק
לבצק
לשים במיקסר
1 קילו קמח לבן מנופה
לשים בצד אחד של הקמח
1 כף סוכר לבן
לשים על הסוכר
2 כפיות מלח
לשים בצד השני
של הקמח 2 כפות שמרים יבשים
להוסיף בצד הסוכר
8 כפות שמן זית
מוסיפים מים חמימים
בהדרגה לפי הצורך
עד שמתקבל בצק רך
ונעים טיפה דביק הוספתי כ-500 גרם מים חמימים
אז להוסיף לפי הצורך
לערבב את הבצק
כשבע דקות על מהירות בינונית
לאחר כשבע דקות ערבוב
לפזר על הבצק קמח
לכסות עם ניילון נצמד
ולהתפיח את הבצק
עד שהוא מכפיל את נפחו
כמה זמן שנדרש
לאחר שהבצק הכפיל את נפחו
להפעיל מעט את המיקסר
ולהוריד את האויר מהבצק
לפזר שוב מעט קמח
על הבצק לכסות עם ניילון נצמד ולהתפיח את הבצק
עד שהוא מכפיל את נפחו
לשים את הבצק שתפח
על שולחן עבודה עם מעט קמח לבן
לחלק את הבצק ל-4 או ל- 2
אני לוקחת 2 חלקי בצק
מחברת אותם מרדדת
את הבצק לגודל של
תבנית 40× 35 ס" מ
לשמן את התבנית
עם 2 כפות שמן זית
גם בבסיס וגם בדופן
לשים את הבצק בתבנית
ולשטח
לרוטב העגבניות
לשים בקערה
1 קופסה עגבניות חתוכות דק
1 כפית שטוחה מלח
מעט פלפל שחור
חצי כפית תבלין אורגנו או טימין
2 כפות שמן זית
לערבב
לפיצה אחת צריך כ- 150- 200 גבינה מגורדת
לשים בשוליים גבינה
מוצרלה או גאוודה מגורדת
לזלף על כל הפיצה ככף וחצי שמן זית
ל פזר על כל הבצק את שאר הגבינה
המגורדת
לשים על הגבינה חצי מכמות
רוטב העגבניות
2 שורות של רוטב לכל האורך
לשים לאורך הגבינה
נקניק סלמי טבעוני
לפזר על הפיצה כשתי
כפות טבעות זיתים
לפזר מעט מעט אורגנו
להשאיר בחוץ שהבצק יתפח
לאפות בתנור חם 190 מעלות
כ- 25- 30 דקות
2 large thick pizzas
or 4 thick pizzas in an English cake pan
For the dough
Put in a mixer
1 kilo of sifted white flour
Put on one side of the flour
1 tablespoon of white sugar
Put on the sugar
2 teaspoons of salt
Put on the other side
of the flour 2 tablespoons of dry yeast
Add on the sugar
8 tablespoons of olive oil
Add warm water
Gradually as needed
Until you get a soft dough
And a nice, slightly sticky dough I added about 500 grams of warm water
Then add as needed
Mix the dough
About seven minutes on medium speed
After about seven minutes of mixing
Sprinkle flour on the dough
Cover with plastic wrap
And let the dough rise
Until it doubles in size
As long as it takes
After the dough has doubled in size
Turn the mixer on a little
And knock the air out of the dough
Sprinkle a little flour again
Cover the dough with plastic wrap and let the dough rise
Until it doubles in size
Place the risen dough
On a work surface with a little white flour
Divide the dough into 4 or 2
I take 2 pieces of dough
join them
roll out the dough to the size of a 40 ×35 cm pan
Grease the pan
with 2 tablespoons of olive oil
both the base and the sides
place the dough in the pan
and flatten
Grease the pan
with 2 tablespoons of olive oil
both the base and the sides
place the dough in the pan
and flatten
Grease the pan
with 2 tablespoons of olive oil
both the base and the sides
place the dough in the pan
and flatten
For one pizza you need about 150 -200g of grated cheese
Place grated mozzarella or Gouda cheese around the edges
Drizzle about a tablespoon and a half of olive oil over the entire pizza
Sprinkle the rest of the grated cheese over the entire dough
Put half of the
tomato sauce on the cheese
2 rows of sauce along the length
Put along the cheese
Vegan Salami Sausage
Sprinkle about 2
tablespoons of olive rings on the pizza.
Sprinkle a little oregano
Leave outside for the dough to rise
Bake in a hot oven at 190 degrees
About 25-30 minutes
תגובות
הוסף רשומת תגובה