החומרים מדודים בגרמים
או בכוס חד פעמית לשתייה קרה
כוס פלסטיק שווה לשלושת רבעי כוס מדידה בינלאומית
לשים בסיר
3/4 כוס סוכר לבן 100 גרם
1 כוס מי ברז 150 גרם
200 גרם חמאה או לפרווה מרגרינה
200 גרם שוקולד מריר
1 כפית תמצית וניל
2 כפות אבקת קקאו לא ממותקת
1 כף גדושה ממרח שוקולד נוטלה
או לפרווה השחר
להביא לידי רתיחה
תוך כדי ערבוב
ולקרר אותו
לשבור לחתיכות כ- 3 חבילות ביסקוויטים
להשאיר בצד כ- 3/4 כוס מקרם השוקולד לציפוי
לשפוך על הביסקוויטים את שאר קרם השוקולד
ולערבב לעיסה דביקה
אם חסר שוקולד להוסיף עוד כף ממרח שוקולד
ולערבב
לקחת תבנית 45×25 סנטימטר מרופדת בנייר אפייה
לסדר בתחתית שכבת עוגיות ביסקוויטים( לא חייבים)
לשפוך את העוגה על הביסקוויטים ליישר ולהדק
אפשר עם מערוך
לשים במקפיא לכשעה
לאחר מכן לצפות עם קרם השוקולד שהשארנו בצד
לקשט עם פסי קוקוס
לחתוך לקוביות
Ingredients are measured in grams
Or in a disposable cup for cold drinks
A plastic cup is equal to
Three quarters of an international measuring cup
Put in a saucepan
3/4 cup white sugar 100 grams
1 cup tap water 150 grams
200 grams butter or margarine for the fur
200 grams broken dark chocolate
1 teaspoon vanilla extract or rum
2 tablespoons unsweetened cocoa powder
1 heaped tablespoon Nutella chocolate spread
or for the fur from the dawn spread
Bring to a boil
while stirring
and cool it
Set aside about 3/4 cup of the chocolate cream for coating. Pour the rest of the chocolate cream over the biscuits and mix to a sticky dough. If there is not enough chocolate, add another tablespoon of chocolate spread and mix.
Take a 45×25 centimeter pan
lined with baking paper
arrange a layer of
biscuits (optional) at the bottom
pour the cake over the
biscuits, flatten and press
possible with a rolling pin
put in the freezer for about an hour
Then cover with
cream
the chocolate we left aside
decorate with coconut strips
cut into cubes
תגובות
הוסף רשומת תגובה