עוגת כדורי שוקולד

 






החומרים מדודים בגרמים

או בכוס חד פעמית לשתייה קרה

כוס פלסטיק שווה לשלושת רבעי כוס מדידה בינלאומית


לשים בסיר

3/4 כוס סוכר לבן 100 גרם

1 כוס מי ברז 150 גרם

200 גרם חמאה או לפרווה מרגרינה

200 גרם שוקולד מריר

1 כפית תמצית וניל

2 כפות אבקת קקאו לא ממותקת

1 כף גדושה ממרח שוקולד נוטלה

או לפרווה השחר


להביא לידי רתיחה

תוך כדי ערבוב 

ולקרר אותו


לשבור לחתיכות כ- 3 חבילות ביסקוויטים

להשאיר בצד כ- 3/4    כוס מקרם השוקולד לציפוי

לשפוך על הביסקוויטים את שאר קרם השוקולד

ולערבב לעיסה דביקה

אם חסר שוקולד להוסיף עוד כף ממרח שוקולד

ולערבב


לקחת תבנית 45×25 סנטימטר מרופדת בנייר אפייה

לסדר בתחתית שכבת עוגיות ביסקוויטים( לא חייבים)

לשפוך את העוגה על הביסקוויטים ליישר ולהדק

אפשר עם מערוך

לשים במקפיא לכשעה


לאחר מכן לצפות עם קרם השוקולד שהשארנו בצד

לקשט עם פסי קוקוס

לחתוך לקוביות


Ingredients are measured in grams

Or in a disposable cup for cold drinks

A plastic cup is equal to 

Three quarters of an international measuring cup

Put in a saucepan

3/4 cup white sugar 100 grams

1 cup tap water 150 grams

200 grams butter or margarine for the fur

200 grams broken dark chocolate

1 teaspoon vanilla extract or rum

2 tablespoons unsweetened cocoa powder

1 heaped tablespoon Nutella chocolate spread

or for the fur from the dawn spread

Bring to a boil

while stirring

and cool it


Set aside about 3/4 cup of the chocolate cream for coating. Pour the rest of the chocolate cream over the biscuits and mix to a sticky dough. If there is not enough chocolate, add another tablespoon of chocolate spread and mix.


Take a 45×25 centimeter pan 

lined with baking paper

arrange a layer of 

biscuits (optional) at the bottom

pour the cake over the 

biscuits, flatten and press

possible with a rolling pin

put in the freezer for about an hour


Then cover with

cream 

the chocolate we left aside

decorate with coconut strips

cut into cubes

תגובות