עוגת גבינה ניורק שוקולד לבן

 







החומרים מדודים בגרמים

או בכוס פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה

כוס כזו שווה לשלושת רבעי כוס מדידה בינלאומית

לבסיס העוגה

לשבור לפרורים קטנים 250 גרם ביסקוויטים

להמיס 120 גרם חמאה

להוסיף

2 כפות סוכר לבן

1 כפית תמצית וניל

ולערבב היטב 


לקחת תבנית או רינג בקוטר של 24 סנטימטר

לשים על מגש אפיה

לשים על המגש נייר אלומיניום

ועליו נייר אפיה

להניח מעל את התבנית

ולהדק היטב מסביב את הניירות


לשים את העוגיות בבסיס

להדק היטב בשכבה אחידה

לאפות בתנור חם

170 מעלות כ- 7 דקות

ולקרר


למלית הגבינה

לשים בסיר קטן

100 גרם שמנת לקצפת= 3/4  כוס פלסטיק

להביא לידי רתיחה

להוריד מהבישול ולהוסיף

200 גרם שוקולד לבן שבור

לחכות דקה לערבב לקרם חלק

ולקרר בחוץ


לשים בקערה

500 גרם גבינת מסקרפונה או גבינת 

נפולאון טבעית

לפחות 30%  שומן שתי קופסאות


225 גבינת נפוליון טבעית 27% שומן

להוסיף

1 גביע שמנת חמוצה 27%

 225 גרם

1 כפית תמצית וניל

רבע כפית מלח

ולערבב


להוסיף

את השוקולד המומס ולערבב 


להוסיף

150 גרם סוכר לבן

שלושת רבעי כוס פלסטיק

ולערבב


להוסיף

5 ביצים לארג' לערבב

ולהוסיף

35 גרם קורנפלור שליש כוס

שלוש כפות לא מלאות

לערבב לחלקות


לאחר שתחתית הביסקוויטים יותר קרה

לשמן עם מעט חמאה את הרינג מבפנים

לשפוך את העוגה לתבנית

לשים בתחתית התנור

תבנית עם מי ברז

    

לאפות בתנור חם 150 מעלות

כ- שעה ועשרים דקות


העוגה מוכנה 

כ-שהשוליים של העוגה צריכים להיות

יציבים ואמצע העוגה צריך לרטוט

  

לציפוי מהיר לעוגה

לשים בקערה

2 גביעי שמנת חמוצה באחוזים גבוהים

ביחד 400 גרם

1 כפית תמצית וניל

2.5 כפות סוכר לבן

לערבב עד שהכל חלק


לאחר שהעוגה יצאה מהתנור

למרוח את הציפוי בזהירות

בשכבה אחידה

לאפות בתנור חם 150 מעלות

כ- 3 דקות

להוציא מהתנור לקרר 

ולשים במקרר עטוף כל הלילה

   

Ingredients are measured in grams

Or in a disposable plastic cup for cold drinks

A cup is equal to three quarters of an international measuring cup


For the cake base

Melt 120 grams of butter

Break 250 grams of biscuits into small crumbs

2 tablespoons white sugar

1 teaspoon vanilla extract

and mix well


Take a 24 cm diameter pan or ring

Place it on a baking tray

Place aluminum foil on the tray

And baking paper on top

Place the pan on top

And firmly tighten the papers around it


Place the cookies on the base
Press firmly in an even layer
Bake in a hot oven
170 degrees for about 7 minutes
And cool

For the cheese filling
Put in a small saucepan
100 grams of whipping cream
3/4 plastic cup
Bring to a boil
Remove from heat and add
200 grams of broken white chocolate
Wait a minute to mix until smooth
And cool outside

Put in a bowl
500 grams of mascarpone cheese or natural 
Napoleon cheese
At least 30% fat Two boxes
225 natural Napoleon chees
27%  Fat
Add
1 cup sour cream 27%
 225 grams
1 teaspoon vanilla extract
1/4 teaspoon salt
and mix

Add
the melted chocolate and mix

Add
150 grams of white sugar
three-quarters of a plastic cup
and mix
Add
5 large eggs to mix
and add
35 grams cornstarch,
 one-third cup
three incomplete 
tablespoons mix until smooth

Put a pan with tap water in the bottom of the oven.

After the biscuit base
Colder
Grease the inside of the herring with a little butter
Pour the cake into the pan
Bake in a hot oven at 150 degrees
For about an hour and twenty minutes
The cake is ready when the edges of the cake are firm and the middle of the cake is jiggly.

For a quick cake topping
Put in a bowl
2 cups sour cream
High percentage
Total 400 grams
1 teaspoon vanilla extract
2.5 tablespoons white sugar
Mix until smooth

After the cake has come out of the oven
Apply the frosting carefully
In an even layer
Bake in a hot oven at 150 degrees
About 3 minutes
Remove from the oven to cool
And place in the refrigerator, wrapped, overnight

תגובות