לשים בקערה
1 קופסה קוטג' 250 גרם
1 קופסה גבינה לבנה
או במקום קוטג'
250 גרם
להוסיף
מעט פלפל שחור
חצי כפית מלח
2 כפות שמן זית
ולערבב
להוסיף
2 כפות פירורי לחם
או קמח לבן
ולערבב
לשמן עם 1 כף שמן זית
גם בסיס וגם שוליים
תבנית אפיה בגודל 35× 40 סנטימטר
לקחת 5 דפים של עלי פילו
לשים בתבינת גם שיהיה בשוליים
להבריש את הבצק גם בבסיס
וגם בשוליים עם מעט שמן זית
לפזר על הבצק ככף וחצי
פירורי לחם
ולמרוח מעל את מלית הגבינה
לפזר מלמעלה
פרוסות פלפל אדום
לפזר מלמעלה לא חייבים
קוביות חצילים וקישואים
שאפינו בתנור כ- 20 דקות
בתנור חם 200 מעלות
עם מעט שמן זית ומעט מלח
לפזר מעל הכל
כ- 50 גרם גבינה מוצרלה
מגורדת או גבינה צהובה
לקפל שוליים
להבריש מעט את הבצק
בשמן זית
לזלף מעל המלית מעט שמן זית
אפיה בתנור חם
170 מעלות
כ- 40 דקות
Put in a bowl
1 box cottage cheese 250 grams
1 box white cheese
or instead of cottage cheese
250 grams
Add
a pinch of black pepper
half a teaspoon of salt
2 tablespoons of olive oil
and mix
Add
2 tablespoons breadcrumbs
or white flour
and mix
Grease with 1 tablespoon olive oil
both base and sides
a baking pan measuring
35×40 centimeters
Take 5 sheets of filo pastry
Place them in a baking dish
, including the edges
Brush the dough both at the base
And the edges with a little olive oil
Sprinkle about a tablespoon and a half of breadcrumbs on the dough and spread the cheese filling on top.
Sprinkle red pepper slices on top
Sprinkle on top is not necessary
Cubes of eggplant and zucchini
Bake in the oven for about 20 minutes
In a hot oven at 200 degrees
With a little olive oil and a little salt
Sprinkle over everything
about 50 grams of grated mozzarella cheese
Fold edges
Brush the dough lightly
With olive oil
Drizzle a little olive oil over the filling
Bake in a hot oven
170 degrees
about 40 minutes
תגובות
הוסף רשומת תגובה