החומרים מדודים בגרמים
או בכוס פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה
כוס פלסטיק שווה לשלושת רבעי כוס מדידה
בינלאומית
לחמם בסיר
לשים 3/4 כוס מי ברז 120 גרם
להוסיף כמעט כוס סוכר 130 גרם
להוסיף
רבע כפית מלח
2 כפות לא גדולות אבקת קקאו לא ממותקת
לבשל על אש בינונית עש שהסוכר נמס
להוסיף
400 גרם שוקולד מריר שבור
לערבב על חום נמוך
עד שהשוקולד נמס
להוסיף 250 גרם חמאה חתוכה לקוביות
לערבב על אש קטנה עד שהחמאה מומסת
ולקרר בחוץ מעט
לשבור לקערת הקצפה
5 ביצים לארג'
להכין בצד
שלושת רבעי כוס סוכר לבן
100 גרם
להתחיל להקציף
את הביצים להוסיף את הסוכר
בהדרגה
ולהקציף כמה דקות עד אשר
הביצים מלבנים כמו מוס
ניתן להוסיף
לשוקולד 2 כפות ליקר או ברנדי
ולערבב
כעת להוסיף
כשליש ביצים מוקצפות
לשוקולד
ולערבב
עכשיו לשים את השוקולד
לתוך קערת הביצים
ולערבב בעדינות לעיסה הומוגנית
לקחת רינג או תבנית אפיה בקוטר 24 סנטימטר
לרפד מתחת ובצדדים היטב נייר כסף
ועליו נייר אפייה
לשפוך את העוגה לרינג
לאפות את העוגה
בתנור חם 150 מעלות
כ- 45 דקות עד שהעוגה
יותר יציבה בדופן
ורוטטת באמצע ולקרר אותה
לציפוי שוקולד גנש
לשים בסיר שלושת רבעי כוס
שמנת לקצפת 115 גרם
להביא לידי רתיחה
להוסיף 100 גרם שוקולד מריר
שבור
לערבב עד שהקרם חלק
לאחר שהעוגה קרה
לשים על צלחת הגשה
ולהוציא את הרינג
לשפוך את קרם הגנש מעל העוגה
וליישר
מי שרוצה לקשט עם כדורי טרופ שוקולד
שיכין כמות כפולה של קרם גנש
חצי ימרח על העוגה
והחצי השני יקרר יכדרר לכדורים
קטנים יצפה באבקת קקאו
ויקשט מסביב העוגה
Ingredients are measured in grams
Or in a disposable plastic cup for cold drinks
A plastic cup is equal to three quarters of a measuring cup
International
Heat in a saucepan
Put 3/4 cup tap water 120 grams
Add almost a cup of sugar 130 grams
Add
a quarter teaspoon salt
2 tablespoons unsweetened cocoa powder
Cook over medium heat until
the sugar dissolves
Add
400 grams of broken dark chocolate
Stir over low heat
Until the chocolate is melted
Add 250 grams of butter
cut into cubes
stir over low heat
until the butter is melted
and cool slightly outside
Start beating the eggs,
add the sugar gradually,
and beat for a few minutes
until the eggs are white
like mousse.
You can add
2 tablespoons of liqueur or brandy to the chocolate
and mix
Now add
about three beaten eggs
to the chocolate
and mix
Now put the chocolate
into the bowl of eggs
and mix gently into a homogeneous mixture
Take a ring or baking pan
24 cm in diameter
Line the bottom and sides well with foil
And top with baking paper
Pour the cake into the ring
Bake the cake
in a hot oven at 150 degrees
for about 45 minutes until the cake
is more stable on the sides
and vibrates in the middle
After baking
Cool the cake
For the chocolate ganache coating
Put three-quarters of a cup
115 grams of whipping cream in a saucepan
Bring to a boil
Add 100 grams of dark chocolate
Break up
Stir until the cream is smooth
After the cake has cooled
put it on a serving plate
and take out the herring
If you want to decorate with chocolate truffle balls
make a double amount of ganache
spread half on the cake
and let the other half cool, roll into small balls
coat with cocoa powder
and decorate around the cake
תגובות
הוסף רשומת תגובה