עוגת וניל פירות

 






החומרים מדודים  בגרמים

ובכוס פלסטיק

חד פעמית לשתייה קרה 

כוס פלסטיק שווה לשלושת רבעי

כוס מדידה בינלאומית

לשים בקערה

3 ביצים לארג'

1 כוס סוכר לבן 150 גרם


להוסיף כרבע כפית מלח

1 כפית תמצית וניל

להקציף כשלוש דקות

עד שהביצים מלבינות


להוסיף בזילוף

תוך כדי הקצפה

1.1/3 כוסות שמן קנולה או חמניות

180 גרם 

להקציף כחצי דקה


להוסיף תוך כדי הקצפה

1 כוס חלב או חלב סויה

 160 גרם

להקציף כרבע דקה


להוסיף

שקית אחת אבקת אפייה

10 גרם 

לערבב מעט


להוסיף בהדרגה

2.5 כוסות קמח לבן מנופה

למדוד 200 גרם

ולערבב במהירות נמוכה


להוסיף

שתי כפות קורנפלור

לערבב בעדינות


בקערה אחרת לשים

50 גרם צימוקים

50 חמוציות


להוסיף

50 גרם אגוזי מלך שבורים


להוסיף

כ- 50- 100 גרם

שוקולד

מריר או חלב שבורים

להוסיף

2 כפות שטוחות קורנפלור

ולערבב


להכין תבנית אינגליש קייק גדולה

מרופדת בנייר אפיה 

לשים בתבנית

שליש מהעוגה

לפזר מעל שליש פירות

לשים מעל הפירות

חצי מכמות העוגה

לפזר מעל את הפירות

להשאיר כשתי כפות לקישוט

לכסות את הפירות בעוגה

לפזר מעל את הפירות שנישארו

אפיה בתנור חם 160 מעלות

כ- 45 דקות לא לייבש



The ingredients are measured in grams

and in a plastic cup

Disposable for cold drinks

A plastic cup is equal to three quarters

An international measuring cup

Put in a bowl

3 large eggs

1 cup white sugar 150 grams


Add about a quarter teaspoon of salt

1 teaspoon of vanilla extract

Whisk for about three minutes

Until the eggs turn white


Add in a drizzle

while whisking

1.1/3 cups canola oil

or sunflower

180 grams 

whisk for about half a minute


Add while whisking

1 cup milk or soy milk

 160 grams

Whisk for about a quarter of a minute


Add


1 sachet baking powder

10 grams 

Mix a little


Gradually add

2.5 cups sifted white flour

Measure 200 grams

And mix on low speed


Add

Two tablespoons

 of cornstarch

Stir gently


In another bowl put

50 grams raisins

50 cranberries


Add

50 grams of walnuts, broken


Add

about 50-100 grams

of broken dark or milk chocolate


Add


2 tablespoons cornstarch


and mix


Prepare a large English cake pan

Line with baking paper

Place in the pan

A third of the cake

Spread a third of the fruit over

Place over the fruit

Half of the cake

Spread the fruit over

Leave about two tablespoons for decoration

Cover the fruit with the cake

Spread the remaining fruit over

Bake in a hot oven at 160 degrees

About 45 minutes, do not dry out



תגובות