החומרים מדודים בגרמים
ובכוס פלסטיק
חד פעמית לשתייה קרה
כוס פלסטיק שווה לשלושת רבעי
כוס מדידה בינלאומית
לשים בקערה
3 ביצים לארג'
1 כוס סוכר לבן 150 גרם
להוסיף כרבע כפית מלח
1 כפית תמצית וניל
להקציף כשלוש דקות
עד שהביצים מלבינות
להוסיף בזילוף
תוך כדי הקצפה
1.1/3 כוסות שמן קנולה או חמניות
180 גרם
להקציף כחצי דקה
להוסיף תוך כדי הקצפה
1 כוס חלב או חלב סויה
160 גרם
להקציף כרבע דקה
להוסיף
שקית אחת אבקת אפייה
10 גרם
לערבב מעט
להוסיף בהדרגה
2.5 כוסות קמח לבן מנופה
למדוד 200 גרם
ולערבב במהירות נמוכה
להוסיף
שתי כפות קורנפלור
לערבב בעדינות
בקערה אחרת לשים
50 גרם צימוקים
50 חמוציות
להוסיף
50 גרם אגוזי מלך שבורים
להוסיף
כ- 50- 100 גרם
שוקולד
מריר או חלב שבורים
להוסיף
2 כפות שטוחות קורנפלור
ולערבב
להכין תבנית אינגליש קייק גדולה
מרופדת בנייר אפיה
לשים בתבנית
שליש מהעוגה
לפזר מעל שליש פירות
לשים מעל הפירות
חצי מכמות העוגה
לפזר מעל את הפירות
להשאיר כשתי כפות לקישוט
לכסות את הפירות בעוגה
לפזר מעל את הפירות שנישארו
אפיה בתנור חם 160 מעלות
כ- 45 דקות לא לייבש
The ingredients are measured in grams
and in a plastic cup
Disposable for cold drinks
A plastic cup is equal to three quarters
An international measuring cup
Put in a bowl
3 large eggs
1 cup white sugar 150 grams
Add about a quarter teaspoon of salt
1 teaspoon of vanilla extract
Whisk for about three minutes
Until the eggs turn white
Add in a drizzle
while whisking
1.1/3 cups canola oil
or sunflower
180 grams
whisk for about half a minute
Add while whisking
1 cup milk or soy milk
160 grams
Whisk for about a quarter of a minute
Add
1 sachet baking powder
10 grams
Mix a little
Gradually add
2.5 cups sifted white flour
Measure 200 grams
And mix on low speed
Add
Two tablespoons
of cornstarch
Stir gently
In another bowl put
50 grams raisins
50 cranberries
Add
50 grams of walnuts, broken
Add
about 50-100 grams
of broken dark or milk chocolate
Add
2 tablespoons cornstarch
and mix
Prepare a large English cake pan
Line with baking paper
Place in the pan
A third of the cake
Spread a third of the fruit over
Place over the fruit
Half of the cake
Spread the fruit over
Leave about two tablespoons for decoration
Cover the fruit with the cake
Spread the remaining fruit over
Bake in a hot oven at 160 degrees
About 45 minutes, do not dry out
תגובות
הוסף רשומת תגובה