לחם טחינה מהיר ובריא

 







החומרים מדודים בגרמים או בכוס

חד פעמית לשתייה קרה

כוס פלסטיק שווה= לשלושת רבעי כוס

מדידה בינלאומית

לשים בקערה

4 ביצים  בגודל לאר'ג

1 כוס טחינה גולמית 180 גרם

2 כפות סילאן סירופ תמרים

1 כף שמן זית

חצי כפית מלח

להוסיף אגוזים וגרעינים ושומשום

להשאיר מהם קצת לקישוט לפני האפיה

3/4 כוס אגוזי מלך קצוצים בערך 70 גרם

2- 3 כפות שומשום

כשתי כפות גרעיני חמניה

כשתי כפות גרעיני דלעת

לערבב


ולהוסיף

1 כפית שטוחה של אבקת סודה לשתייה 

או אבקת אפיה

לערבב

להוסיף 2 כפות קווקר שיבולת שועל 

לא חייבים

לשים את הלחם בתבנית אינגליש קיעק

מרופדת עם נייר אפיה

לפזר מעל את האגוזים שהשארנו

לאפות בתנור חם

170 מעלות 

לאפות כ- 35- 40 דקות


Ingredients are measured in grams or in cups

Disposable for cold drinks

A plastic cup is equal to three-quarters of a cup

International measurement

Put in a bowl

4 large eggs

1 cup raw tahini 180 grams

2 tablespoons date syrup

1 tablespoon olive oil

Half a teaspoon salt

Add nuts and seeds and sesame seeds

Reserve some for decoration before baking

3/4 cup chopped walnuts about 70 grams

2-3 tablespoons sesame seeds

About two tablespoons sunflower seeds

About two tablespoons pumpkin seeds

Mix


And add

1 flat teaspoon of baking soda

or baking powder

Mix

Add 2 tablespoons Quaker oatmeal

Not required

Place the bread in an English muffin tin

Lined with baking paper

Sprinkle the remaining nuts on top

Bake in a hot oven

170 degrees

Bake for about 35-40 minutes

תגובות