החומרים לפירה תפוחי אדמה
לבשל כ-3 תפוחי אדמה גדולה
לקלף אותם ולמעוך לפירה
לקצוף לפרוסות דקות
2 בצלים גדולים
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
לחמם מחבת
לשים
1.5 כפות שמן זית
להוסיף את הבצל
ולטגן אותו עד הזהבה
להוציא את המחבת
מהבישול
להוסיף את הפירה
פטרוזיליה
מעט פלפל שחור
1 כפית שטוחה מלח
לערבב ולקרר מעט
לקחת חזה עוף
ועם סכין ליצור
כיס למילוי עם הפירה
תראו את אופן ההכנה בסרטון
לטבילת השניצל
לשים בצלחת אחת
1 ביצה
מעט פלפל שחור
רבע כפית מלח
2 כפות מי ברז ולערבב
בצלחת שנייה
לשים 1 כוס קמח מצה
מעט פלפל שחור
רבע כפית מלח
כרבע כפית פפריקה מתוקה
לערבב
למלא את כיס חזה העוף
בכף גדושה של מלית פירה
ולהדק את הפתח
לטבול את השניצל
בביצה
וחאחר מכן בקמח המצה
ולהדק היטב את הציפוי
לחמם מחבת
לשים שמן צמחי
בגובה כ- 4 מילימטר
לחמם את השמן על חום בינוני
לשים את השניצל במחבת
ולטגן כ- 3 דקות בחום בינוני
ולאחר מכן להפוך לצד השני
ולטגן עוד כשלוש דקות
להוציא לצלחת
עם נייר מגבת
Ingredients for mashed potatoes
Cook about 3 large potatoes
Peel them and mash them into a puree
2 large onions, cut into thin slices
2 tablespoons chopped parsley
Heat a frying pan
Put
1.5 tablespoons of olive oil
Add the onion
and fry it until golden brown
Remove the pan
from cooking
Add the mashed potatoes
Parsley
A pinch of black pepper
1 teaspoon salt
Stir and cool slightly
Take a chicken breast
and with a knife create
a pocket to fill with the mashed potatoes
For the schnitzel dip
Put in one plate
1 egg
A pinch of black pepper
A quarter teaspoon of salt
2 tablespoons of tap water and mix
In a second plate
Put in 1 cup of matzah flour
A pinch of black pepper
A quarter teaspoon of salt
A quarter teaspoon of sweet
paprika
Mix
Fill the chicken breast pocket
with a heaping tablespoon
of mashed potato filling
and seal the opening
Dip the schnitzel
in the egg
and then in the matzah flour
and press the coating firmly
Heat a frying pan
Put vegetable oil
About 4 millimeters high
Heat the oil over medium heat
Place the schnitzel in the pan
and fry for about 3 minutes over medium heat
and then turn to the other side
and fry for another three minutes
Place the schnitzel in the pan
and fry for about 3 minutes over medium heat
and then turn to the other side
and fry for another three minutes
Remove to a plate
with paper to
תגובות
הוסף רשומת תגובה