כ- 4 תפוחי אדמה בינוניים מקולפים
שתפוחי האדמה יהיו בערך באותו
קוטר של הבטטות
כ- 2 בטטות מקולפות
לחתוך את תפוחי האדמה והבטטות
לפרוסות דקות בעובי של כשני מלימטר
לסדר את תפוחי האדמה בשורות
כמו רעפים
ביניהם לסדר בשורות את הבטטות
לפזר עליהם
מעט מלח
מעט פלפל שחור
לזלף על כל שורה מעט שמן זית
לפזר על הכל
1 ענף רוזמרין או טימין
לאפות בתנור חם 200 מעלות
עד שתפוחי האדמה מעט זהובים
ומעט קריספיים
בערך כ- 45 דקות או לפי הצורך
About 4 medium potatoes, peeled
The potatoes will be about the same
diameter as the sweet potatoes
About 2 peeled sweet potatoes
Cut the potatoes and sweet potatoes
Into thin slices about two millimeters thick
Arrange the potatoes in rows
Like tiles
Arrange the sweet potatoes in rows between them
Sprinkle on them
A little salt
A little black pepper
Drizzle each row with a little olive oil
Sprinkle on everything
1 sprig of rosemary or thyme
Bake in a hot oven at 200 degrees
Until the potatoes are slightly golden
And slightly crispy
About 45 minutes or as needed
תגובות
הוסף רשומת תגובה