החומרים מדודים בגרמים
או בכוס פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה
כוס פלסטיק שווה- לשלושת רבעי כוס
מדידה בינלאומית
לשים בקערה להקצפה
4 ביצים
1 כוס סוכר לבן 160 גרם
1 כפית תמצית וניל
רבע כפית מלח
להקציף את הכל ביחד עד שהבלילה
מלבינה ואורירית כמו מוס
לאחר מכן להוסיף תוך כדי הקצפה בזילוף
1 כוס שמן קנולה 160 גרם
לנוסיף
1.5 כפיות אבקת נס קפה
ולהקציף כחצי דקה
להוסיף
1.5 כוסות אבקת שוקולית ממותקת
להכנת שוקו 150 גרם
2כפות אבקת קקאו לא ממותקת
להוסיף
1 שקית אבקת אפיה
10 גרם
ולערבב לאט
להוסיף
כוס ושלושת רבעי מים רותחים
250 גרם
ולערבב מעט
להוסיף
3 כוסות קמח לבן
מנופה 300 גרם
ולערבב בעדינות
לשים בשתי תבניות אינגליש קייק
או בתבנית מלבנית 30x 35 סנטימטר
אפיה בחום 160 מעלות
כ- 45 דקות
לקרם ציפוי
להכין כ- 3 דקות לפני שהעוגה יוצאת מהתנוא
לשים בסיר 250 גרם שמנת לקצפת
1 מיכל
להביא לידי רתיחה
לכבות את האש
להוסיף
200 גרם שוקולד מריר שבור
לערבב לקרם חלק
כשהעוגה יצאה מהתנור
ישר לחתוך למנות ריבועים
לשפוך את כל הקרם
ליישר ולנענע מעט את התבנית
The ingredients are measured in grams
or in a disposable plastic cup for cold drinks
A plastic cup is equal to three-quarters of a cup
International measurement
Put in a bowl to beat
4 eggs
1 cup white sugar 160 grams
1 teaspoon vanilla extract
A quarter teaspoon salt
Whisk everything together until the batter
whitens and becomes airy like mousse
Then add while whisking
by pouring
1 cup canola oil 160 grams
Add
1.5 teaspoons Ness Coffee powder
and whisk for about half a minute
Add
1.5 cups sweetened chocolate powder
Makes 150 grams of chocolate
2 tablespoons unsweetened cocoa powder
Add
1 sachet baking powder
10 grams
and mix slowly
Add
A cup and three quarters of boiling water
250 grams
and stir a little
Add
3 cups white flour
sifted 300 grams
And Mix
For the icing cream
Prepare about 3 minutes before the cake comes out of the oven
Put 250 grams of whipping cream in a saucepan
1 container
Bring to a boil
Turn off the heat
Add
200 grams of broken dark chocolate
Mix until smooth
תגובות
הוסף רשומת תגובה