החומרים מדודים בכוס פלסטיק חד
פעמית לשתייה קרה
כוס פלסטיק שווה לשלושת רבעי כוס
מדידה בינלאומית
החומרים לעוגה
6 ביצים מופרדות לחלבונים וחלמונים
3/4 כוס סוכר
קורט מלח
1 כפית תמצית וניל
1 קופסה אבקת אינסטנט פודינג וניל 80 גרם
1/3 כוס קקאו לא ממותק
1/3 כוס שמן
אופן ההכנה
לשים בקערת
מיקסר נקי ויבש
את החלבונים
להתחיל להקציף קצת להוסיף
קורט מלח 1 כפית תמצית וניל
ולהוסיף את הסוכר בהדרגה
להקציף עד שמתקבל קצף יציב
לאחר שיש קצף יציב
להוסיף את החלמונים תוך כדי הקצפה
ולהוסיף תוך כדי הקצפה את השמן בזירזוף
להקציף על מהירות גבוהה כדקה
להוריד את מהירות המיקסר לאיטית
ולהוסיף בהדרגה את אבקת האינסנט
פודינג וניל
להוסיף את אבקת הקקאו
לערבב מעט
להוריד לשולחן העבודה
ולערבב בזהירות ום מרית עד שהכל חלק
לשים את העוגת ברינג 26 סנטימטר
שהרינג על בתבנית מרופדת עם נייר אפיה
ליישר
לאפות בתנור חם 160 מעלות
אפייה כשלושים שלושים וחמש דקות
עד שהיא יציבה
להוציא מהתנור לקרר בחוץ העוגה קצת
שוקעת באמצע
לאחר שהעוגה קרה
למרוח את הקצפת למעלה וליישר
לשים את העוגה במקפיא לכ- 3 שעות
לאחר מכן
לצפות את העוגה בגנש השוקולד
ניתן לקשט עם קוקוס מקורמל או אגוזים שבורים
החומרים לקרם קצפת וניל
1 כוס חלב 170 גרם
2 מיכלי שמנת לקצפת בסך הכל 500 גרם
1 קופסה אינסטנט פודינג וניל 80 גרם
1/2 כוס סוכר לבן 60 גרם
להקציף הכל ביחד עד לקבלת קרם יציב
החומרים לציפוי גנש
1 כוס שמנת לקצפת 200 גרם
200 גרם שוקולד מריר חתוך לקוביות 200 גרם
3 כפיות סוכר
אופן ההכנה
להרתיח שמנת וסוכר
לכבות את האש להוסיף את השוקולד
לערבב לקרם חלק
The ingredients are measured in a plastic hand cup
A single serving for cold drinks
A plastic cup is equal to three-quarters of a cup
International measurement
The ingredients for the cake
6 eggs separated into whites and yolks
3/4 cup sugar
A pinch of salt
1 teaspoon vanilla extract
1 box of instant vanilla pudding powder 80 grams
1/3 cup unsweetened cocoa
1/3 cup oil
How to prepare
Put the egg whites in the bowl of a
clean and dry mixer
Start to whip a little, add
A pinch of salt 1 teaspoon vanilla extract
And gradually add the sugar
Whist until a stable foam is obtained
Once there is a stable foam
Add the egg yolks while whisking
And while whisking add the oil in a trickle
Whisk on high speed for about a minute
Reduce the mixer speed to slow
And gradually add the insant powder
Vanilla pudding
Add the cocoa powder
Mix a little
Remove to the work surface
And mix carefully with a spatula until everything is smooth
Put the 26 cm ring cake
Herring on a baking sheet lined with baking paper
Smooth
Bake in a hot oven at 160 degrees
Bake for about thirty to thirty-five minutes
Until it is firm
Remove from oven and let cool outside. The cake will sink in the middle. After the cake has cooled, spread the whipped cream on top and smooth it out. Put the cake in the freezer for about 3 hours. Then, cover the cake with the chocolate ganache. You can decorate it with caramelized coconut or crushed nuts. Ingredients for vanilla whipped cream: 1 cup milk, 170 grams. 2 containers of whipped cream, a total of 500 grams. 1 box of instant vanilla pudding, 80 grams. 1/2 cup of white sugar, 60 grams. Beat everything together until you get a firm cream. Ingredients for the ganache coating: 1 cup of whipped cream, 200 grams.
200 grams of dark chocolate, cut into 200 grams cubes
3 teaspoons of sugar
How to prepare
Boil cream and sugar
Turn off the heat and add the chocolate
Mix until smooth
תגובות
הוסף רשומת תגובה