לקחת פילה דג סלמון
נקי במשקל של כ- 1 קילוגרם
לסמן עליו פסים שתי וערב
לשים את הדג על תבנית
אפיה עם נייר אפייה
למריחת הדג
לשים בקערה כשתי כפות עשבי תיבול קפואים
או עשבי תיבול טריים
קצוצים דק
אפשר פטרוזיליה,שמיר,טימין, בזיליקום
אם שמתם עשבי תיבול טריים תוביפו
1 שן שום כתושה
להוסיף
2 כפות דבש או סירופ תמרים
1 כפית שטוחה פפריקה מתוקה
להוסיף
2-3 כפות שמן זית
חצי כפית מלח
אפשר להוסיף מעט
פלפל שחור
ולערבב
למרוח את העשבים
על הדג
לפזר כ- 60 גרם אגוזי מלך שבורים
ולהדק אותם על הדג
לאפות בתנור חם
200מעלות כ- 20- 22 דקות
Take a salmon fillet
clean, weighing about 1 kilogram
mark it with stripes on both sides
place the fish on a baking sheet
with baking paper
To coat the fish
Put in a bowl
About two tablespoons of frozen herbs
Or fresh herbs
Finely chopped
You can use parsley, dill, thyme, basil
If you used fresh herbs, add
1 clove of crushed garlic
Add
2 tablespoons honey or date syrup
1 teaspoon sweet paprika
Add
2-3 tablespoons of olive oil
Half a teaspoon of salt
You can add a little
Black pepper
And mix
Spread the herbs
on the fish
Sprinkle about 60 grams of broken walnuts
and fasten them to the fish
Bake in a hot oven
200 degrees for about 20-22 minutes
תגובות
הוסף רשומת תגובה