מרק עדשים בריא טבעוני

 




English recipe listed below

לחמם סיר גדול

לשים 

1 כף שמן קנולה

1 כף שמן זית

2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות קטנות

2 גזרים גדולים חתוכים לקוביות קטנות

לטגן כחמש דקות עד שהירקות יותר רכים

להוסיף ולערבב

מעט פפריקה חריפה

1 כפית פפריקה מתוקה

מעט פלפל שחור

רבע כפית תבלין כמון

כחצי כפית כורכום

לערבב

להוסיף

1 עגבנייה גדולה קצוצה לקוביות

1 תפוח אדמה גדול מקולף חתוך לקוביות

להוסיף 

כשתי כוסות  וחצי פלסטיק עדשים שטופות

ונקיות כ- 250 גרם

להוסיף מי ברז כשלושת רבעי גובה הסיר

להוסיף

1 כף רסק עגבניות

1 ענף סלרי קצוץ  קטן - לא חייבים להוסיף

לערבב

להרתיח

להוריד את החום ולבשל כשלושים דקות עד

שהעדשים רכות

להוסיף

2 כפיות אבקת אבקת מרק בטעם עוף

כחצי כפית מלח

להוסיף מעט פטרוזיליה קצוצה 

לערבב ולהגיש


Heat a big pot


put 


1 tablespoon canola oil


1 tablespoon olive oil


2 large onions cut into small cubes


2 large carrots cut into small cubes


Fry for about five minutes until the vegetables are softer


add and mix


A little hot paprika


1 teaspoon sweet paprika


A little black pepper


A quarter of a teaspoon of cumin spice


About half a teaspoon of turmeric


mix


add


1 large diced tomato


1 large peeled potato cut into cubes


add 


About two and a half plastic cups of washed lentils 

250 gr


Add tap water about three quarters of the height of the pot


add


1 tablespoon tomato paste


1 small chopped celery branch - you don't have to add


mix


boil


lower the heat and cook for about thirty minutes until


that the lentils are soft


add


2 teaspoons of chicken flavored soup powder


About half a teaspoon of salt


Add a little chopped parsley 


mix and serve

תגובות