תפוחי אדמה מניפה

 






English recipe listed below


לקחת תפוחי אדמה בינוניים

לא מבושלים מקולפים

לחיתוך תפוחי האדמה נא

לראות את סרטון ההדרכה שהכנתי

לקחת 2 כפות עץ להניח משני 

צידי תפוחי האדמה

ולחתוך את תפוחי האדמה לפרוסות

דקות אבל לא מופרדים מהבסיס

להניח בתבנית



לקחת קערה לשים

2- 3 כפות ממרח פסטו אפשר קפוא

2 כפות פיטרוזיליה קצוצה אפשר קפואה

3 כפות שמן זית

מעט פלפל שחור

1 כפית שטוחה פפריקה מתוקה

רבע כפית תבלין כורכום

כחצי כפית שטוחה מלח

כשלוש כפות מי ברז

לערבב הכל היטב


להבריש בחצי כמות מרינדה

 את התפוחי האדמה עם

הרוטב לשים גם בין הפרוסות

לשפוך לתוך התבנית כשש כפות מי ברז

לכסות את התבנית בנייר אפייה

ועליו נייר כסף

לאפות בתנור חם כ- 180 מעלות

כ- 40 דקות או לפי הצורך

עד שתפוחי האדמה יותר רכים 

להוציא מהתנור להוריד את הניירות

לשפוך מעל תפוחי האדמה

את שאר המרינדה

להחזיר לאפייה  בתנור ל- 200 מעלות

כ- 20 דקות עד להזהבה




תגובות