English recipe listed below
לקחת תפוחי אדמה בינוניים
לא מבושלים מקולפים
לחיתוך תפוחי האדמה נא
לראות את סרטון ההדרכה שהכנתי
לקחת 2 כפות עץ להניח משני
צידי תפוחי האדמה
ולחתוך את תפוחי האדמה לפרוסות
דקות אבל לא מופרדים מהבסיס
להניח בתבנית
לקחת קערה לשים
2- 3 כפות ממרח פסטו אפשר קפוא
2 כפות פיטרוזיליה קצוצה אפשר קפואה
3 כפות שמן זית
מעט פלפל שחור
1 כפית שטוחה פפריקה מתוקה
רבע כפית תבלין כורכום
כחצי כפית שטוחה מלח
כשלוש כפות מי ברז
לערבב הכל היטב
להבריש בחצי כמות מרינדה
את התפוחי האדמה עם
הרוטב לשים גם בין הפרוסות
לשפוך לתוך התבנית כשש כפות מי ברז
לכסות את התבנית בנייר אפייה
ועליו נייר כסף
לאפות בתנור חם כ- 180 מעלות
כ- 40 דקות או לפי הצורך
עד שתפוחי האדמה יותר רכים
להוציא מהתנור להוריד את הניירות
לשפוך מעל תפוחי האדמה
את שאר המרינדה
להחזיר לאפייה בתנור ל- 200 מעלות
כ- 20 דקות עד להזהבה
תגובות
הוסף רשומת תגובה