תפוחי אדמה מדורה בטעם פיצה

 





English recipe listed below


לקחת תפוחי אדמה בינוניים 

לפי המנות שאתם צריכים

1 מנה לאדם

לא מבושלים ולא מקולפים

לעטוף כל תפוח אדמה ברדיד אלומינים.

אפשר קודם לעטוף בנייר אפייה

ומעל לעטוף בנייר כסף

לאפות בתנור חם

180 מעלות כשעה וחצי עד

שתפוחי האדמה רכים

לאחר מכן

לקלף  מתפוחי האדמה

את נייר  הכסף 

לחרוץ כל תפוח אדמה ל- 4



לפזר על כל אחד

מעט מלח ומעט פלפל שחור

לזלף על כל תפוח מעט שמן זית

על כל תפוח לשים

1 כף רוטב פיצה או רוטב שקשוקה

או קופסה עגבניות מרוסקות שהוספתם להם

מעט מלח מעט 

פלפל שחור ומעט שמן זית וערבבתם

לפזר ככף גבינה מוצרלה מגורדת

לפזר  על כל תפוח אדמה מעט טבעות זיתים

אפשר לפזר גם מעט תבלין אורגנו

לזלף שוב מעט שמן זית

לאפות בתנור חם

180 מעלות כ- 10 דקות 

ולהגיש


Take medium potatoes 


According to the portions you need


1 portion per person


Uncooked and unpeeled


Wrap each potato in aluminum foil.


You can first wrap in baking paper


and wrap in foil


Bake in a hot oven


180 degrees for about an hour and a half until


that the potatoes are soft


after that


Peel the potatoes


the foil 


Cut each potato into 4

sprinkle on each


A little salt and a little black pepper


Drizzle a little olive oil on each apple


Put on each apple


1 tablespoon pizza sauce or shake sauce


Or a box of crushed tomatoes that you added to them


A little salt a little 


black pepper and a little olive oil and mix them


Sprinkle about a tablespoon of grated mozzarella cheese


Sprinkle some olive rings on each potato


You can also sprinkle a little oregano spice


Drizzle a little olive oil again


Bake in a hot oven


180 degrees for about 10 minutes 


and submit

תגובות