English recipe listed below
החומרים מדודים בגרמים או בכוס חד פעמית לשתייה
קרה כוס פלסטיק שווה=
לשלושת רבעי מדידה בינלאומית
לשבור לפירורים קטנים
כ-600 גרם ביסקוויטים
לשים בתוך שקית ולשבור עם מערוך
לבשל בסיר
1 כוס חלב 150 גרם
3/4 כוס סוכר 120 גרם
100 גרם חמאה
מעט תמצית רום
להרתיח לכבות את החום
להוסיף
200 גרם שוקולד מריר שבור
לערבב עד שהכל הומוגני
ולקרר מעט
לשים את הביסקווטים בקערה
ולהוסיף את השוקולד המבושל
ולערבב
לקחת כדורים בגודל משמש קטן
לגלגל לכדורים בגודל משמש קטן
לקחת ממרח שוקולד לבן
ולהמיס בבאן מרי או במיקרוגל
עד שהוא יותר דליל
לטבול רק למעלה את הכדורים
בממרח השוקולד הלבן המומס
ולפזר סוכריות צבעוניות
לשמור במקרר
The ingredients are measured in grams or in a disposable drinking cup
A plastic cup equal= happened
to three quarters international measurement
break into small crumbs
About 600 grams of biscuits
Put in a bag and break with a rolling pin
cook in a pot
1 cup of milk 150 grams
3/4 cup sugar 120 grams
100 grams of butter
A little rum extract
boil turn off the heat
add
200 grams of broken dark chocolate
Mix until everything is homogeneous
and cool slightly
Put the biscuits in a bowl
and add the cooked chocolate
and mix
Take pills the size of a small apricot
Roll into balls the size of a small apricot
Roll into balls the size of a small apricot
Take white chocolate spread
and melt in a bain mary or in the microwave
until it is thinner
Dip only up the balls
in the melted white chocolate spread
and sprinkle colorful candies
keep in the fridge
תגובות
הוסף רשומת תגובה