כדורי שוקולד מצופים וסוכריות צבעוניות







English recipe listed below


החומרים מדודים בגרמים או בכוס חד פעמית לשתייה

קרה כוס פלסטיק שווה=

 לשלושת רבעי מדידה בינלאומית

לשבור לפירורים קטנים

כ-600 גרם ביסקוויטים

לשים בתוך שקית ולשבור עם מערוך


לבשל בסיר 

1 כוס חלב 150 גרם

3/4 כוס סוכר 120 גרם

100 גרם חמאה

מעט תמצית רום

להרתיח לכבות את החום


להוסיף

200 גרם שוקולד מריר שבור

לערבב עד שהכל הומוגני

ולקרר מעט

לשים את הביסקווטים בקערה

ולהוסיף את השוקולד המבושל

ולערבב 

לקחת כדורים בגודל משמש קטן

לגלגל לכדורים בגודל משמש קטן


לקחת ממרח שוקולד לבן

ולהמיס בבאן מרי או במיקרוגל

עד שהוא יותר דליל

לטבול  רק למעלה את הכדורים

 בממרח השוקולד הלבן המומס

ולפזר סוכריות צבעוניות

לשמור במקרר

The ingredients are measured in grams or in a disposable drinking cup


A plastic cup equal= happened


 to three quarters international measurement


break into small crumbs


About 600 grams of biscuits


Put in a bag and break with a rolling pin




cook in a pot 


1 cup of milk 150 grams


3/4 cup sugar 120 grams


100 grams of butter


A little rum extract


boil turn off the heat

add

200 grams of broken dark chocolate

Mix until everything is homogeneous

and cool slightly

Put the biscuits in a bowl

and add the cooked chocolate

and mix 

Take pills the size of a small apricot

Roll into balls the size of a small apricot

Roll into balls the size of a small apricot

Take white chocolate spread

and melt in a bain mary or in the microwave

until it is thinner

Dip only up the balls

 in the melted white chocolate spread

and sprinkle colorful candies

keep in the fridge


תגובות