פסטה רוזה מוקרמת בתנור




A recipe in English is listed at the end of the video
סמל 'אומת על ידי הקהילה'



להרתיח בסיר 
מים כשתי ליטר מים
עם 1 כפית מלח
לשים כ- 400 גרם פסטה
בצורות
ולבשל עד שהפסטה אל דנטה
לפי הוראות היצרן
לאחר מכן לסנן

לשים בקערה
1 קופסה עגבניות
חתוכות דק
400 גרם

להוסיף
1 קופסה שמנת חמוצה
200 גרם

להוסיף
1 קופסה שמנת לקצפת
250 גרם
להוסיף
2 כפות שמן זית

להוסיף
מעט פלפל שחור
וכפית  שטוחה מלח

להוסיף
150 גבינה צהובה
או מוצרלה
או גאודה או פרמזן 
מגורדת
לערבב

להוסיף
1 כף רסק עגבניות ולערבב
ניתן להוסיף שן שום כתושה

להוסיף
400 גרם פסטה מבושלת 
ולערבב

להוסיף
כ- 4 כפות חלב
ולערבב

לזלף מעט שמן זית
בתבנית 40× 30
לשים את הפסטה וליישר

לזלף מעל מעט שמן זית
ולפזר מעל כ- 50 גרם
גבינה מוצרלה או פרמזן מגורדת

אפיה בתנור חם
170 מעלות
כ- 40 דקות




boil in a pot 
Water about two liters of water
with 1 teaspoon of salt
Put about 400 grams of pasta
in forms
and cook until the pasta is al dente
according to the manufacturer's instructions
and then filter it
put in a bowl
400 grams of tomatoes from a box,
 thinly sliced
add
1 box sour cream
200 grams
add
1 box of whipped cream
250 grams
add
2 tablespoons of olive oil

add
A little black pepper
and a flat teaspoon of salt

add
150 mozzarella cheese
Or Gouda or Parmesan 
scraped
Mix
add
1 tablespoon of tomato paste and mix
You can add a crushed garlic clove
add
400 grams of cooked pasta 
and mix

add
About 4 tablespoons of milk
and mix
Drizzle a little olive oil
in a 40×30 format
Put the pasta and straighten

תגובות