A recipe in English is listed at the end of the video
מים כשתי ליטר מים
עם 1 כפית מלח
לשים כ- 400 גרם פסטה
בצורות
ולבשל עד שהפסטה אל דנטה
לפי הוראות היצרן
לאחר מכן לסנן
לשים בקערה
1 קופסה עגבניות
חתוכות דק
400 גרם
להוסיף
1 קופסה שמנת חמוצה
200 גרם
להוסיף
1 קופסה שמנת לקצפת
250 גרם
להוסיף
2 כפות שמן זית
להוסיף
מעט פלפל שחור
וכפית שטוחה מלח
להוסיף
150 גבינה צהובה
או מוצרלה
או גאודה או פרמזן
מגורדת
לערבב
להוסיף
1 כף רסק עגבניות ולערבב
ניתן להוסיף שן שום כתושה
להוסיף
400 גרם פסטה מבושלת
ולערבב
להוסיף
כ- 4 כפות חלב
ולערבב
לזלף מעט שמן זית
בתבנית 40× 30
לשים את הפסטה וליישר
לזלף מעל מעט שמן זית
ולפזר מעל כ- 50 גרם
גבינה מוצרלה או פרמזן מגורדת
אפיה בתנור חם
170 מעלות
כ- 40 דקות
boil in a pot
Water about two liters of water
with 1 teaspoon of salt
Put about 400 grams of pasta
in forms
and cook until the pasta is al dente
according to the manufacturer's instructions
and then filter it
put in a bowl
400 grams of tomatoes from a box,
thinly sliced
add 1 box sour cream 200 grams
add 1 box of whipped cream 250 grams
add 2 tablespoons of olive oil
add A little black pepper and a flat teaspoon of salt
add 150 mozzarella cheese Or Gouda or Parmesan scraped
Mix
add 1 tablespoon of tomato paste and mix You can add a crushed garlic clove
add 400 grams of cooked pasta and mix
add About 4 tablespoons of milk and mix
Drizzle a little olive oil in a 40×30 format Put the pasta and straighten
תגובות
הוסף רשומת תגובה