A recipe in English is listed
at the end of the video
מתכון-
הכל מדוד במשקל
או בכוס פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה כוס פלסטיק שווה לשלושת רבעי כוס מדידה בינלאומית
1.3/4 כוסות קמח לבן מנופה.(150 גרם)
3/4 כוסות סוכר (150 גרם)
1/4 כפית מלח
1 מיכל שמנת מתוקה.
1 כפית אבקת אפיה.
2 ביצים.
1 כפית תמצית וניל
50 גרם חמאה מומסת.
1 קליפת לימון מגורדת.-
אופן ההכנה
לשים בקערה חמאה ממומסת להוסיף סוכר. ביצים. שמנת מתוקה. מלח. וניל. גרידת לימון. ומערבבים. לבסוף להוסיף אבקת אפיה ואת הקמח לערבב לעיסה הומוגנית.
לרפד תבנית אינגליש עם נייר אפייה לשפוך את העיסה לתבנית
לאפות בתנור מחומם מראש 160 מעלות כ- 35-40 דקות לפי הצורך לקרר מעט ולצפות..
לציפוי-
לא לוותר על הציפוי זה ממש טעים עם גרידת הלימון לציפוי' -לשים בקערה
75 גרם אבקת סוכר
לקחתי אבקת סוכר מסוכר חום ואפשר
מאבקת סוכר לבנה
לדלל עם כ-כף מי ברז לפי הצורך
עד שיש משחה למרוח עם כף
על העוגה ולגרד מעל קליפת לימון זה ממש טוב.
recipe-
Everything is measured by weight
or in a disposable plastic cup
For a cold drink, an equivalent plastic cup
to three-quarters of an international measuring cup
1.3/4 cups of white flour. (150 grams)
3/4 cups of sugar (150 grams)
1/4 teaspoon of salt
1 container of sweet cream.
1 teaspoon baking powder.
2 eggs.
1 teaspoon vanilla extract
50 grams of melted butter.
1 grated lemon peel
Method of preparation
Put melted butter in a bowl
add sugar. eggs. sweet cream
salt. vanilla. lemon zest.
and mix.
Finally add baking powder
and mix the flour into a homogeneous paste.
Line an English pan with baking paper
Pour the dough into the mold
Bake in a preheated oven
160 degrees for about 35-40 minutes
As needed, cool a little and watch..
for coating-
Not giving up the coating is real
Delicious with lemon zest
For coating' - put in a bowl
75 grams of powdered sugar
I took powdered sugar from brown
sugar and can
powdered white sugar
Dilute with about a tablespoon
of tap water as needed
Apply with a spoon until there
is a paste
on the cake and scrape over
the crust
Lemon is really good.
תגובות
הוסף רשומת תגובה