לביבת פסטה וגבינות בגז


English recipe listed below




כ- 5 כוסות פסטה מבושלת
מדוד בכוס פלסטיק חד פעמית
כ- 300 גרם לאחר בישול



לשים בקערה
3 ביצים

להוסיף
2 כפות שמן זית

להוסיף
כ-רבע כפית מלח
 מעט פלפל שחור

להוסיף
100 גרם גבינה גאודה או
מוצרלה מגורדת

להוסיף
50 גרם גבינה פטה בולגרית
מפוררת

להוסיף
1 בצל ירוק קצוץ
או פטרוזיליה

להוסיף
5 כוסות פסטה  מבושלת מדוד
בכוס פלסטיק חד פעמית
300 גרם
לערבב

לקחת מחבת בקוטר 24 סנטימטר
לשים בבסיס נייר אפיה
לשים 1 כף שמן זית
לחמם את המחבת בחום בינוני
ולשים את הפסטה 
ליישר ולהדק

לכסות עם צלחת או מכסה
ולבשל על חום בינוני קטן
כשבע דקות עד שהפסטה
זהובה בבסיס

לאחר מכן להוציא את המכסה
לשים על הפסטה נייר אפייה
להניח מעל צלחת
להפוך בזהירות עם מגבת
לצלחת
ולהחליק בחזרה את הפסטה
למחבת
לכסות עם מכסה
ולבשל כשבע דקות על אש קטנה

put in a bowl
3 eggs
add
2 tablespoons of olive oil
add
100 grams of Gouda cheese or
grated mozzarella
add
50 grams of Bulgarian feta cheese
crumbled
add
1 chopped green onion
or parsley
add 
300 grams of cooked pasta
Take a pan with a diameter of 24 centimeters
Put baking paper in the base
Put 1 tablespoon of olive oil
Heat the pan over medium heat
and put the pasta 
straighten and tighten

Cover with a plate or lid
and cook on low medium heat
About seven minutes until the pasta
Golden at the base
Then remove the lid

Put baking paper on the pasta
Place over a plate
Turn carefully with a towel
to the plate
and slide back the pasta
to the pan
cover with a lid
and cook for about seven minutes on low heat

תגובות