החומרים מדודים בגרמים או בכוסות פלסטיק
חד פעמיות לשתייה קרה
לשים בקערת מיקסר עם וו לישה
5 כוסות קמח עם שמרים 500 גרם
למי שאין קמח שמרים שישים 500 גרם קמח לבן
ו- 1.5 כפות שמרים יבשים או 30 גרם שמרים טריים
2 ביצים לארג'
1 כפית תמצית וניל
1/2 כפית מלח להשתדל לא לשים את המלח ליד השמרים
1/3 כוס סוכר לבן 40 גרם
40 גרם חמאה רכה
1 כף ברנדי או וודקה
להתחיל להפעיל את המיקסר ולהוסיף בהדרגה
1 כוס חלב פושר 180 גרם
ולהוסיף לבצק את החלב הפושר לפי הצורך עד שמתקבל בצק רך
ומעט דביק
יתכן שלא נצטרך להוסיף את כל כמות החלב
לערבל במיקסר במהירות בינונית כ-12 דקות
לעצור את המיקסר להוריד את הבצק לקערה
לפזר על הבצק מעט קמח לבן
לכסות עם ניילון נצמד ולהתפיח את הבצק עד
שהבצק מכפיל את נפחו
כמה זמן שנדרש
לאחר שהבצק תפח
להוריד אותו לשולחן עבודה מקומח
לחתוך לחתיכות בגודל של כדור פינג פונג
בערך 40 גרם לסופגניות בגודל בינוני
לגלגל עם כף היד
לסופגניות עגולות חלקות ללא פתחים
להניח כל סופגניה על ריבועי נייר אפיה חתוך בערך לחתיכות של 10×10 ס"מ
לאחר מכן להתפיח את הסופגניות
עד שהם מכפילות את נפחם
כמה זמן שצריך
לטיגון
לקחת סיר קטן
למלא כחצי גובהה הסיר בשמן קנולה או חמניות
לא להרתיח את השמן
לבדוק עם שיפוד שטבול בשמן
שיש בועות שמן מסביב לשיפוד סימן שהשמן מספיק חם
להרים את הסופגניה עם הנייר ולשים את הסופגנייה בשמן לשים הפוך כשהנייר למעלה
לאחר כשתי דקות כשהסופגניה מטוגנת מצד אחד, להפוך לצד השני
לטגן כשתי דקות מכל צד
לאחר הטיגון להניח על נייר מגבת סופג
לקרר מעט
למלית לכ- 10 סופגניות
מי שרוצה גם לקשט מלמעלה
שיכפיל כפול 2 את כמות המלית
לשים בקערה
250 גרם שמנת לקצפת
2 כפות סוכר
2 כפות אבקת אינסטנט
פודינג וניל
חצי כוס חלב 90 גרם
להקציף לקצפת יציבה
להוסיף
1 כף ליקר ולהקציף כעשר שניות
לשים בשקית זילוף עם
צינטר כוכבי או חלק
אם רוצים להכפיל את כמות הקצפת
שיספיק לקישוט אז להכין מ-
2 מכלי שמנת לקצפת
ביחד 500 גרם
1 כוס חלב 180 גרם
4 כפות סוכר לבן
1 קופסה אינסטנט פודינג וניל
180 גרם
להקציף לקצף יציב
ולהוסיף 2 כפות ויסקי או ברנדי
או ליקר אחר
ליצור חור באמצע הסופגנייה
ולמלא אותה היטב בקרם
לקחת קופסה קטנה
של תותים נקיים
לחתוך לפרוסות דקות
ניתן למרוח למעלה על
הסופגנייה כפית ריבה
ולהניח תותים שידבקו
או לזלף מעל הסופגנייה
תיחום של עיגול קרם
ולהניח בתוך העיגול
פרוסות תותים
להכין ג'לי תות
לשים כחצי שקים 40 גרם
ולהוסיף שלושת רבעי כוס
מים רותחים לערבב היטב
ולהבריש את התותים
ניתן גם לקשט מעל עם זילוף
מהקרם
The ingredients are measured in grams or in plastic cups
Disposable for cold drinks
Put in a mixer bowl with a kneading hook
5 cups of flour with yeast 500 grams
For those who do not have yeast flour, use 500 grams of white flour
and 1.5 tablespoons of dry yeast or 30 grams of fresh yeast
2 large eggs
1 teaspoon vanilla extract
1/2 teaspoon of salt try not to put the salt near the yeast
1/3 cup white sugar 40 grams
40 grams of soft butter
1 tablespoon brandy or vodka
Start turning on the mixer and add gradually
1 cup of lukewarm milk 180 grams
and add the lukewarm milk to the dough
As needed until a soft dough is obtained
and a little sticky
We may not need to add the entire amount of milk
Mix in a mixer at medium speed for about 12 minutes
Stop the mixer and put the dough in a bowl
Sprinkle some white flour on the dough
Cover with plastic wrap and let the dough rise until
that the dough doubles its volume
as long as it takes
After the dough has risen
Download it to a floured desktop
Cut into pieces the size of a ping pong ball
About 40 grams for medium-sized donuts
Roll with the palm of your hand
For smooth round donuts without openings
Place each donut on squares of baking paper cut roughly into pieces of 10x10 cm
Then inflate the donuts
until they double their volume
as long as needed
for frying
take a small pot
Fill about half the height of the pot with canola or sunflower oil
Do not boil the oil
test with a skewer dipped in oil
There are bubbles of oil around the skewer, a sign that the oil is hot enough
Pick up the donut with the paper and put the donut in oil and put upside down with the paper on top
After about two minutes when the donut is fried on one side, turn to the other side
Fry for about two minutes on each side
After frying, place on an absorbent paper towel
cool slightly
If you want to double the amount of whipped cream
For filling about 10 donuts
Those who also want to decorate from above
which will double the amount of stuffing
put in a bowl
250 grams of cream for whipped cream
2 tablespoons of sugar
2 spoons of instant powder
Vanilla pudding
Half a glass of milk 90 grams
Beat until stiff
add
1 tablespoon of liqueur and whip for about ten seconds
put in a piping bag with
Stellate or smooth centroid
that will be enough for decoration so make from
2 cream containers for whipped cream
together 500 grams
1 glass of milk 180 grams
4 tablespoons of white sugar
1 box of instant vanilla pudding
180 grams
whip to a firm froth
and add 3 tablespoons of whiskey or brandy
or another liqueur
Can be applied on top of
The donut is a spoonful of jam
and put strawberries that will stick
Or drizzle over the donut
Cream circle delineation
and place inside the circle
Strawberry slices
make strawberry jelly
Put about half a bag of 40 grams
and add three quarters of a cup
Boiling water to mix well
and brush the strawberries
You can also decorate the top with sprinkles
from the cream
תגובות
הוסף רשומת תגובה