מתכון-לבצק מתאים לכ- 10 יחידות בינוניות.
לשים בקערת המיקסר-
500 גרם קמח עם שמרים.
1 כף סוכר,
1.1/4 כפיות מלח,
1 כף וודקה או ערק.
להתחיל לערבל במיקסר תוך כדי הוספת המי לפי הצורך ליצור בצק קצת קשה-
1 כוס רגילה מים פושרים- להוספה לפי הצורך .
לאחר הוספת המים להוסיף בזילוף את השמן.-לבצק רך וטיפה דביק
אם שמתם יותר מידי נוזלים ניתן להוסיף עוד קמח.
לערבל במהירות בינונית גבוה כ-7 דקות עד אשר הבצק נאסף
מסביב לוו הלישה.
להוציא את וו הלישה, לרסס את הבצק עם ספרי שמן,
לכסות עם ניילון נצמד,
ולהניח לתפיחה במקום חמים.
לאחר שהבצק הכפיל את נפחו,
לפזר קמח על שולחן העבודה,
ולהוריד עליו את הבצק,
לחלק את הבצק לחצי ,
ובעזרת סכין או קלף פלסטיק לחלק כל
חצי ל-5 חלקים,
לאסוף את חתיכת הבצק ,ליצור מן כדור ולגלגל לנקניקיה עבה וארוכה כ-10 ס"מ אורך
להניח כל לחמניית בצק על ריבועי נייר אפייה, כדי שיהיה קל להרים כל לחמנייה
לטיגון,
לאחר שיצרנו את הלחמניות לכסות עם מגבת ולהתפיח את הלחמניות.
לחמם שמן עמוק בסיר רחב כאשר השמן חם אבל לא יותר מידי
להרים את הלחמנייה עם הנייר ולהטיל לשמן עם הנייר לא קורה לנייר כלום,
לטגן מכלל צד כ-2 דקות עד צבע זהוב.
להוציא ולהניח על נייר סופג,
לאחר שכל הלחמניות מטוגנות לקרר מעט.
למלא עם ביצה קשה פרוסה,
תפוחי-אדמה מבושלים פרוסים,
טונה שערבבנו עם קצת אריסה
זיתים, מלפפונים חמוצים,
פטרוזיליה קצוצה, אפשר גם לימון כבוש וסלט טרשי.
Recipe - for dough suitable
for about 10 medium units.
put in the mixer bowl-
500 grams of flour with yeast.
1 tablespoon of sugar,
1.1/4 teaspoons of salt,
1 tablespoon vodka or arak.
start mixing in a mixer while
adding the water as needed to create
a slightly hard dough-
1 normal glass of lukewarm water
- to be added as needed.
After adding the water, add the oil by sprinkling. - For a soft and slightly sticky dough
If you put too much liquid, you can add more flour.
Mix at medium high speed for about 7 minutes until the dough comes together
Around the kneading hook.
take out the kneading hook, spray the dough with oil books,
cover with plastic wrap,
and leave to rise in a warm place.
After the dough has doubled in volume,
sprinkle flour on the work table,
and put the dough on it
divide the dough in half,
and with the help of a knife or plastic sheet to divide each
half into 5 parts,
Collect the piece of dough, make a ball and roll it into a thick and long sausage about 10 cm long
Place each dough bun on squares of baking paper, so that it is easy to lift each bun
for frying,
After we have made the buns, cover with a towel and let the buns rise.
Heat deep oil in a wide pot when the oil is hot but not too hot
Pick up the bun with the paper and drop it into the oil with the paper, nothing happens to the paper,
Fry on each side for about 2 minutes until golden.
take out and place on absorbent paper,
After all the buns are fried, cool a little.
fill with a sliced hard-boiled egg,
sliced boiled potatoes,
Tuna that we mixed with some Arisa
olives, pickles,
Chopped parsley, you can also pickled lemon and hard salad.
תגובות
הוסף רשומת תגובה