החומרים מדודים בגרמים או בכוסות פלסטיק
חד פעמיות לשתייה קרה
לשים בקערת מיקסר עם וו לישה
5 כוסות קמח עם שמרים 500 גרם
למי שאין קמח שמרים שישים 500 גרם קמח לבן
ו- 1.5 כפות שמרים יבשים או 30 גרם שמרים טריים
2 ביצים לארג'
1 כפית תמצית וניל
1/2 כפית מלח להשתדל לא לשים את המלח ליד השמרים
1/3 כוס סוכר לבן 40 גרם
40 גרם חמאה רכה
1 כף ברנדי או וודקה
להתחיל להפעיל את המיקסר ולהוסיף בהדרגה
1 כוס חלב פושר 180 גרם
ולהוסיף לבצק את החלב הפושר לפי הצורך עד שמתקבל בצק רך
ומעט דביק
יתכן שלא נצטרך להוסיף את כל כמות החלב
לערבל במיקסר במהירות בינונית כ-12 דקות
לעצור את המיקסר להוריד את הבצק לקערה
לפזר על הבצק מעט קמח לבן
לכסות עם ניילון נצמד ולהתפיח את הבצק עד
שהבצק מכפיל את נפחו
כמה זמן שנדרש
לאחר שהבצק תפח
להוריד אותו לשולחן עבודה מקומח
לחתוך לחתיכות בגודל של כדור פינג פונג
בערך 40 גרם לסופגניות בגודל בינוני
לגלגל עם כף היד
לסופגניות עגולות חלקות ללא פתחים
להניח כל סופגניה על ריבועי נייר אפיה חתוך בערך לחתיכות של 10×10 ס"מ
לאחר מכן להתפיח את הסופגניות
עד שהם מכפילות את נפחם
כמה זמן שצריך
לטיגון
לקחת סיר קטן
למלא כחצי גובהה הסיר בשמן קנולה או חמניות
לא להרתיח את השמן
לבדוק עם שיפוד שטבול בשמן
שיש בועות שמן מסביב לשיפוד סימן שהשמן מספיק חם
להרים את הסופגניה עם הנייר ולשים את הסופגנייה בשמן לשים הפוך כשהנייר למעלה
לאחר כשתי דקות כשהסופגניה מטוגנת מצד אחד, להפוך לצד השני
לטגן כשתי דקות מכל צד
לאחר הטיגון להניח על נייר מגבת סופג
לקרר מעט
לקצפת לוטוס מספיק לקישוט של כ- 10
סופגניות אם רוצים לכל הסופגניותז תכפילו
את המילויים והציפויים כפול 2
לשים בקערה
1 מיכל שמנת לקצפת קרה
250 גרם
חצי כוס חלב מדוד בכוס פלסטיק
90 גרם
2 כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל
1 כף גדושה ממרח לוטוס
להקציף לקרם יציב
לשים בשק זילוף עם צינטר כוכבי
לציפוי הסופגניות
לקחת ממרח לוטוס
ולהמיס במיקרוגל
או בבן- מארי
או לשיםאת הצנצנת
בסיר עם מים רותחים
להכין גם ככוס
עוגיות לוטוס מפוררות
ליצור חור
בתוך הסופגניות
בעזרת ידית כף
ולזלף קרם לתוך הסופגניות
לטבול את חלק
העליון של הסופגניות
בממרח הלוטוס
לפזר מעל
פירורי עוגיות לוטוס
לזלף על הסופגניה
פרח קרם לוטוס
ולקשט עם עוגיה
The ingredients are measured in grams or in plastic cups
Disposable for cold drinks
Put in a mixer bowl with a kneading hook
5 cups of flour with yeast 500 grams
For those who do not have yeast flour, use 500 grams of white flour
and 1.5 tablespoons of dry yeast or 30 grams of fresh yeast
2 large eggs
1 teaspoon vanilla extract
1/2 teaspoon of salt try not to put the salt near the yeast
1/3 cup white sugar 40 grams
40 grams of soft butter
Mix in a mixer at medium speed for about 12 minutes
Stop the mixer and put the dough in a bowl
Sprinkle some white flour on the dough
Cover with plastic wrap and let the dough rise until
that the dough doubles its volume
as long as it takes
After the dough has risen
Download it to a floured desktop
Cut into pieces the size of a ping pong ball
About 40 grams for medium-sized donuts
Roll with the palm of your hand
For smooth round donuts without openings
Place each donut on squares of baking paper cut into approximately 10x10 cm pieces
Then inflate the donuts
until they double their volume
as long as needed
for frying
take a small pot
Fill about half the height of the pot with canola or sunflower oil
Do not boil the oil
check with a skewer dipped in oil
There are bubbles of oil around the skewer, a sign that the oil is hot enough
Pick up the donut with the paper and put the donut in oil and put upside down with the paper on top
After about two minutes when the donut is fried on one side, turn to the other side
Fry for about two minutes on each side
After frying, place on an absorbent paper towel
cool slightly
לקצפת
Lotus whipped cream is enough to decorate about 10
Donuts If you want all the donuts, double it
Multiply the filling and toppings by 2
put in a bowl
1 cream container for cold whipped cream
250 grams
Half a glass of milk is measured in a plastic cup
90 grams
2 spoons of instant vanilla pudding powder
1 heaping tablespoon of lotus paste
Whip to a firm cream
Put in a piping bag with tinder star
for frosting donuts
Take lotus paste
and melt in the microwave
Or in Ben-Marie
Or put the jar lid
in a pot of boiling water
also make a cup
Crumbled lotus cookies
make a hole
inside the donuts
with the palm of your hand
and pour cream into the donuts
sprinkle over
Lotus cookie crumbs
Drizzle over the donut
Lotus cream flower
and decorate with a cookie
תגובות
הוסף רשומת תגובה