מגולגלות שוקולד מהירות






לפזר על מרכז נייר אפייה
ככף סוכר לבן
להניח על הסוכר
1 עלה מלאווח קפוא
או עיגול של בצק עלים
בקוטר של 24 סנטימטר
למרוח את כולו בכף וחצי גדושות
של ממרח שוקולד נוטלה

או מי שרוצה טבעוני פרווה
שימרח שוקולד השחר

להניח מעל השוקולד
 עוד עלה של מלאווח קפוא
לפזר מעל העלה 
1 כפית סוכר לבן
לחכות שהבצק יפשיר אבל
עדיין ישאר קר
לקחת מערוך ולרדד ולדקק מעט את
הבצק
להעביר את הבצק עם נייר האפייה
לתבנית אפיה

לסמן במרכז הבצק עיגול בעזרת כוס 
ולחתוך בעזרת סכין
 רצועות משולשים בערך ברוחב של 
כסנטימטר וחצי
 לא מופרדים -ניתן להסתכל בסרטון הוידאו
מסימון הכוס עד קצה הבצק
כל רצועה לגלגל כמו חבל
לפזר מעל עוד ככפית סוכר

לאפות בתנור חם 170 מעלות
כ- 35 -40  דקות לפי הצורך
עד שהמאפה קריספי
להגיש עם סירופ סוכר
או שוקולד גנש
להכנת שןקולד גנש
להרתיח 100 גרם שמנת לקצפת
חלבית או פרווה
לכבות את החום להוסיף כ- 100
גרם שוקולד מריר לערבב
עד שהכל חלק
לשים בכלי קטן להגשה
 ולטבילה של המאפה

Spread on the center of baking paper

About a spoonful of white sugar

put on the sugar
1 frozen bay leaf
or a circle of puff pastry
24 centimeters in diameter
Spread the whole thing with a spoonful and a half
of Nutella chocolate spread
Or those who want fur vegans
Let the dawn chocolate spread
Place on top of the chocolate
 Another leaf of frozen mullein
sprinkle over the leaf 

1 teaspoon of white sugar
Wait for the dough to thaw
It will still be cold
Take a rolling pin and roll and press a little
the dough
transfer the dough with the baking paper
for a baking dish

Mark a circle in the center of the dough with a cup 
and cut with a knife
 Triangular strips about the width of 
About an inch and a half
 Not separated - you can look at the video
From the marking of the cup to the edge of the dough
Each strap to roll like a rope
Sprinkle another teaspoon of sugar on top

Bake in a hot oven at 170 degrees
About 35-40 minutes as needed
until the pastry is crispy
Serve with sugar syrup
or Ganesha chocolate
To prepare Shankoled Ganesha
Boil 100 grams of cream for whipped cream
Milk or fur
Turn off the heat and add about 100
A gram of dark chocolate to mix
until everything is smooth
put in a small dish for serving
 and for dipping the pastry


תגובות