סלט כוסמת וירקות רענן



 








There is a recipe listed in English below
לבשל 500 גרם כוסמת
על כול 1 כוס כוסמת
שמים 2 כוסות מי ברז
מביאים לידי רתיחה
ומבשלים על אש קטנה
כעשרים דקות ומקררים
יצא לי כ-1 קילו כוסמת מבושלת

לחתוך לקוביות קטנות
1 בצל גדול
4 פלפלים אדומים בינוניים
לקצוץ קטן
כחצי כוס שמיר
ככוס 1 פיטרוזיליה

לקצוץ קטן
1-2  ענפי סלרי

לשים את כל הירקות
בקערה עם 
הכוסמת המבושלת

להוסיף
3- 4 כפות שמן זית

להוסיף
כ- 3 כפות
חומץ

להוסיף
מעט פלפל שחור

להוסיף
1 כפית שטוחה מלח

להוסיף
1 כפית סוכר לבן
או שקית  קטנה
ללא סוכר

להוסיף
כשלוש כפות אגוזי מלך שבורים
3 כפות זרעי שומשום

להוסיף
כשתי כפות חמוציות
או צימוקים יבשים
3 כפות זרעי חמניות

הוספיתי
עוד כשלוש כפות חומץ
לאיזון טעמים
ולערבב
ולשים בקופסה במקרר




Cook 500 grams of buckwheat
per cup of buckwheat
Put 2 cups of tap water
bring to a boil
and cook on low heat
I got about 1 kilo of cooked buckwheat
About twenty minutes and refrigerate

cut into small cubes
1 large onion
4 medium red peppers
chop small
About half a cup of dill
1 cup parsley

chop small
1-2 celery branches

Put all the vegetables
in a bowl with 
The boiled buckwheat

add
3-4 tablespoons of olive oil

add
About 3 tablespoons
vinegar

add
A little black pepper

add
1 flat teaspoon salt

add
1 teaspoon of white sugar
or a small bag
Sugar free
 
add
About three tablespoons of broken walnuts
3 tablespoons of sesame seeds

add
About two tablespoons of cranberries
or dried raisins
3 tablespoons of sunflower seeds
and mix

I added
About three more tablespoons of vinegar
to balance flavors
and mix
and put in a box in the fridge

תגובות