There is a recipe listed in English below
על כול 1 כוס כוסמת
שמים 2 כוסות מי ברז
מביאים לידי רתיחה
ומבשלים על אש קטנה
כעשרים דקות ומקררים
יצא לי כ-1 קילו כוסמת מבושלת
לחתוך לקוביות קטנות
1 בצל גדול
4 פלפלים אדומים בינוניים
לקצוץ קטן
כחצי כוס שמיר
ככוס 1 פיטרוזיליה
לקצוץ קטן
1-2 ענפי סלרי
לשים את כל הירקות
בקערה עם
הכוסמת המבושלת
להוסיף
3- 4 כפות שמן זית
להוסיף
כ- 3 כפות
חומץ
להוסיף
מעט פלפל שחור
להוסיף
1 כפית שטוחה מלח
להוסיף
1 כפית סוכר לבן
או שקית קטנה
ללא סוכר
להוסיף
כשלוש כפות אגוזי מלך שבורים
3 כפות זרעי שומשום
להוסיף
כשתי כפות חמוציות
או צימוקים יבשים
3 כפות זרעי חמניות
הוספיתי
עוד כשלוש כפות חומץ
לאיזון טעמים
ולערבב
ולשים בקופסה במקרר
Cook 500 grams of buckwheat
per cup of buckwheat
Put 2 cups of tap water
bring to a boil
and cook on low heat
I got about 1 kilo of cooked buckwheat
About twenty minutes and refrigerate
cut into small cubes
1 large onion
4 medium red peppers
chop small
About half a cup of dill
1 cup parsley
chop small
1-2 celery branches
Put all the vegetables
in a bowl with
The boiled buckwheat
add
3-4 tablespoons of olive oil
add
About 3 tablespoons
vinegar
add
A little black pepper
add
1 flat teaspoon salt
add
1 teaspoon of white sugar
or a small bag
Sugar free
add
About three tablespoons of broken walnuts
3 tablespoons of sesame seeds
add
About two tablespoons of cranberries
or dried raisins
3 tablespoons of sunflower seeds
and mix
I added
About three more tablespoons of vinegar
to balance flavors
and mix
and put in a box in the fridge
תגובות
הוסף רשומת תגובה