עוגת גבינה קרה

 





English recipe listed below

מתכון-
לבצק
3/4 כוס סוכר,(100 גרם).
200 גרם חמאה.
1 כפית תמצית וניל.
לערבב בידיים או במיקסר,להוסיף
1 ביצה.
1 שקית אבקת אפייה.
מערבבים ,
מוסיפים 3 כוסות קמח מדוד 

בכוס חד פעמית לשתייה קרה (300 גרם)
מערבבים לבצק חלק.
לעטוף בניילון נצמד ולקרר.


לקחת 3/4 מכמות הבצק ולשטח

 בתבנית פיירקס בגודל
25X35 ס"מ לשטח אותו בעזרת היד

 באופן אחיד,

להכניס לקירור של 20 דקות. ולאפות בחום בינוני
160 מעלות עד הזהבה ולקרר.
את 1/4 הבצק הנותר לשטח על תבנית 

לאפות עד הזהבה ב-160 מעלות.
לקרר ולפורר ביד לפירורים קטנים.


לקרם מלית גבינה
לשים בקערת המיקסר-
2 מכלי שמנת מתוקה להקצפה קרה מאוד,
1/3 כוס סוכר,
1 חבילת אינסטנט פודינג וניל,
1 כפית תמצית וניל.
להקציף ביחד עד קצף יציב. לעצור את המיקסר ולהוסיף-
1.5 גביעי גבינה לבנה בגודל רגיל 5%
1 גביע שמנת חמוצה 28%, 

לערבב לאט ולאחר מכן לערבב מהר

 לכמה שניות.

להוריד מן המיקסר ולערבב בעזרת מרית.
לשטח על הבצק האפוי וליישר.
לפזר מעל את פירורי הבצק 

שיכסה את כל מלית הגבינה, 

לכסות בניילון נצמד ולשים במקרר 

כמה שעות עד שהקרם יציב.



recipe-
for the dough
3/4 cup of sugar, (100 grams).
200 grams of butter.
1 teaspoon vanilla extract.
Mix with your hands or in a mixer, add
1 egg.
1 bag of baking powder.
mix,
Add 3 cups of measured flour 

in a disposable cup for a cold drink (300 grams)
Mix to a smooth dough.
Wrap in cling film and refrigerate.




Take 3/4 of the amount of dough and flatten it

 In a pyrex size mold
25x35 cm flatten it with your hand

 uniformly,

Refrigerate for 20 minutes. and bake at medium heat
160 degrees until golden and cool.
Spread the remaining 1/4 of the dough on a baking sheet 

Bake until golden at 160 degrees.
Cool and crumble by hand
into small crumbs.

Cream cheese filling
put in the mixer bowl -
2 containers of sweet cream for very cold whipping,
1/3 cup sugar,
1 package of instant vanilla pudding,
1 teaspoon vanilla extract.
Whisk together until a firm foam. Stop the mixer and add-
1.5 cups of regular size white cheese 5% 
1 cup sour cream 28%, mix slowly and then mix quickly for a few seconds.
Remove from the mixer and mix with a spatula.
Spread on the baked dough and flatten.
Sprinkle over the dough crumbs that will cover the entire cheese filling, cover with plastic wrap and put in the refrigerator for a few hours until the cream is firm.
סמל 'אומת על ידי הקהילה'


תגובות