שניצלונים אסייאתים שומשום

 





מתכון באנגלית רשום למטה



החומרים מדודים בגרמים או בכוס חד פעמית

לשתייה קרה כוס פלסטיק שווה

לשלושת רבעי כוס מדידה בינלאומית

לטמפורה

לשים בקערה

1 כוס קמח לבן מנופה 100 גרם

1/2 כוס קורנפלור 50 גרם

1/2 כפית מלח

מעט פלפל שחור

1 כף רוטב סויה

לערבב ולהוסיף


להוסיף מי ברז בהדרגה

עד שמתקבל מרקם שדומה לבלילת פנקייק

הוספתי בערך חצי כוס מים

לקחת  כ- 1 קילוגרם נתחי חזה עוף

לשים בטמפורה ולערבב

להכין קערה

עם כשלוש כוסות זרעי שומשום

לטבול את נתחי העוף בשומשום

מכל הצדדים


לחמם בסיר קטן על אש בינונית

שמן קנולה בגובה של כחצי סיר

כשהשמן חם

לשים כל פעם קבוצת נתחי עוף 

כחמש שש יחידות

ולטגן כשתיים שלוש דקות

עד שזה קריספי

להוציא לצלחת עם נייר מגבת

The ingredients are measured in grams
 or in a disposable cup

For a cold drink, an equivalent plastic cup

to three-quarters of an international measuring cup

for tempura
put in a bowl
1 cup of sifted white flour 100 grams
1/2 cup cornflour 50 grams
1/2 teaspoon of salt
A little black pepper
1 tablespoon soy sauce
mix and add

Add tap water gradually

until a texture similar to pancake
 batter is obtained

I added about half a cup of water

Take about 1 kilogram of chicken breast pieces

Put in tempura and mix

make a bowl

with about three cups of sesame seeds

Dip the chicken pieces in sesame

from all sides
Heat in a small pot over medium heat

Canola oil at a height of about half a pot

when the oil is hot

Put a group of chicken pieces each time 

About five or six units

and fry for about two or three minutes

Until it's crispy

Remove to a plate with a paper towel





תגובות