לשים בקערה
700 גרם קמח לבן מנופה
1.5 כפות סוכר לבן
2 כפיות מלח
1 5 כפות שמרים יבשים
5 כפות שמן קנולה
להתחיל ללוש ולהוסיף בהדרגה מים חמימים
עד שמתקבל בצק רך חלק ונעים
שמתי ככוס וחצי מים חמימים
אז שמים לפי הצורך
ללוש ארבע כחמש דקות אפשר גם במקסר
להבריש מעל הבצק מעט שמן
לכסות בניילון נצמד ולהתפיח את הבצק
עד שהוא מכפיל את נפחו כמה זמן שנדרש
לאחר שהבצק תפח
לשים על שולחן עבודה מקומח
לחלק את הבצק לחצי
לחלק את הבצק לכדורים
בגודל פינג פונג
לרדד כל חתיכת בצק לקוטר של כ- 12 סנטימטר
ובעובי של מלימטר וחצי
לשים במרכז הבצק 1 כף מלית חומוס
ולקפל לחצי לכיסון
ולהדק היטב את שולי הבצק של יפתח
כך להכין את כל הסמבוסק
לקחת מחבת גדולה
לשים שמן קנולה בגובה של 1 סנטימטר
ולחמם אותו על חום בינוני
לשים את הסמבוסק ולטגן עד הזהבה
כדקה וחצי מכל צד
להוציא לנייר סופג ולזלול
למלית חומוס
לשים במחבת
1 כף שמן קנולה
1 כף שמן זית
לשים 4 בצלים גדולים חתוכים לקוביות קטנות
לטגן כשש 7 דקות לפי הצורך עד שהבצלים רכים
להוסיף לבצל
1 כפית שטוחה מלח
חצי כפית כמון
כרבע כפית כורכום
רבע כפית פפריקה חריפה
מעט פלפל שחור
לערבב כדקה
להוסיף כ- 300-400 גרגירי חומוס מבושל
טחון
ולערבב אותו עם הבצל כחצי דקה
ולקרר אותה
put in a bowl
700 grams of sifted white flour
1.5 tablespoons of white sugar
2 teaspoons of salt
1 5 tablespoons of dry yeast
5 tablespoons of canola oil
Start kneading and gradually add warm water
until a soft, smooth and pleasant dough is obtained
I put a cup and a half of warm water
So put as needed
You can also knead for about five minutes with a mixer
Brush a little oil over the dough
Cover with plastic wrap and let the dough rise
until it doubles its volume as long as it takes
After the dough has risen
Put on a floured work surface
Divide the dough in half
Divide the dough into balls
Ping pong sized
Roll out each piece of dough to a diameter of about 12 centimeters
and a millimeter and a half thick
Put 1 tablespoon of hummus filling in the center of the dough
and fold in half into a pocket
and tightly tighten the edges of the dough of Yiftah
This is how to prepare all the sambosk
Take a large pan
Put canola oil at a height of 1 centimeter
and heat it over medium heat
Put the samosa and fry until golden
About a minute and a half on each side
Remove to absorbent paper and devour
For hummus stuffing
put in a pan
1 tablespoon canola oil
1 tablespoon olive oil
Put 4 large onions cut into small cubes
Fry for about six to seven minutes as needed until the onions are soft
add to the onion
1 flat teaspoon salt
Half a teaspoon of cumin
About a quarter teaspoon of turmeric
A quarter of a teaspoon of hot paprika
A little black pepper
mix for about a minute
Add about 300-400 grains of cooked chickpeas
ground
and mix it with the onion for half a minute
and cool it down
תגובות
הוסף רשומת תגובה