English recipe listed below
החומרים לבצק יוצאים מקילו קמח כשבעים יחידות
החומרים מדודים בגרמים או בכוס פלסטיק חד פעמית
לשתייה קרה כוס פלסטיק שווה לשלושת
רבעי כוס מדידה בינלאומית
1 קילו קמח לבן מנופה
100 גרם חמאה רכה או לפרווה מרגרינה
1 כוס סוכר לבן 180 גרם
1 כוס חלב או לפרווה כוס מים 200 גרם
1 כפית מלח
2 ביצים
1 כף מלאה שמרים יבשים
1 כפית תמצית וניל
מים חמימים לפי הצורך
אופן הכנת הבצק
לשים בקערת המיקסר את הקמח
להוסיף את החלב או המים
להוסיף סוכר
1 כפית מלח
1 כפית תמצית וניל להוסיף- את השמרים
להתחיל ללוש ותוך כדי זה להוסיף את הביצים
להוסיף בהדרגה כחצי כוס מים חמימים
ואת החמאה להוסיף בהדרגה בחתיכות
אם צריך עוד מים חמימים אז להוסיף בהדרגה
אני הוספתי עוד כחצי כוס מים
סך הכל הוספתי 150 גרם מים חמימים
ולערבב לבצק חלק ונעים
ללוש בערך 7 דקות
לעצור את המיקסר להוריד את הבצק לקערה
לפזר מעל מעט קמח לכסות בניילון נצמד
ולתת לבצק לתפוח ולהכפיל את נפחו
לאחר מכן כשהבצק תפח לסובב כרבע דקה
את המיקסר שהאויר ירד
לפזר מעל הבצק שוב קמח לכסות בניילון נצמד
ולתת לבצק לתפוח שוב עד שהוא מכפיל את נפחו
לאחר התפיחה להוריד אותו על שולחן עבודה מקומח
לחלק את הבצק לחצי
לרדד עם מערוך בצק אחד לריבוע בעובי של כשלושה
מילימטר בגודל של 40× 50 סנטימטר
למרוח כארבע כפות ממרח שוקולד
על חצי בצק לא למרוח בשוליים
לפזר על השוקולד כחצי כמות פירורי עוגיות
לקחת את הבצק הריק ולכסות על המלית
ולהדק את השוליים היטב
תראו איך הכנתי בסרטון ההדרכה
לפזר מעט קמח על שולחן העבודה
לרדד בזהירות את הבצק לעלה
בעובי של כשתי מלימטר
יצא לי מלבן 60× 60 סנטימטר
לחלק את הבצק לארבע שורות
וכל שורה לחלק לריבוע של כ- 15× 15 סנטימטר
כל ריבוע לחתוך באלכסון ואז מקבלים מכל ריבוע
שני משולשים
לגלגל כל משולש לקורסון כשהצד היותר יפה
של הבצק כלפי חוץ
לשים את הרוגלך במרחק זה מזה
עם הפתח של הבצק כלפי למטה
בתבנית אפייה עם נייר אפיה
להבריש את הרוגלך עם ביצה שקשקשנו
להתפיח את הרוגלך עד שהוא מכפיל את נפחו
לאחר שהרוגלך תפח להבריש בזהירות שוב בביצה
לאפות בתנור חם 190 מעלות
לאפות 15 -20 דקות לפי הצורך
לאחר שהרוגלך יצא מהתנור ישר למרוח
בסירופ הסוכר להברקה ועסיסיות
למלית
כ- 8 כפות ממרח שוקולד נוטלה
או שוקולד השחר 250 גרם
לפירורי העוגיות תוספת למלית השוקולד -לא חייבים
לשים בקערה
1 חבילה ביסקוויטים 250 גרם טחונים לפירורים
אפשר ביסקויטים לבנים או חומים
שליש כוס סוכר לבן 40 גרם
שליש כוס שמן קנולה 40 גרם
1 כפית תמצית וניל
2 - 3 כפיות אבקת קקאו לא ממותקת
לערבב לפירורים לחים כמו חול ים
החומרים לסירופ
להברשת הרוגלך לשים בסיר-
שלושת רבעי כוס סוכר 130 גרם
שלושת רבעי מי ברז 150 גרם
1 כפית תמצית וניל
להרתיח ולבשל כארבע דקות
בחום בינוני
The ingredients for the dough come out of a kilo of flour about seventy units
The ingredients are measured in grams or in a disposable plastic cup
For a cold drink, a plastic cup is equal to three
Quarter cup international measurement
1 kilo of sifted white flour
100 grams of soft butter or margarine
1 cup of white sugar 180 grams
1 cup of milk or for fur a cup of water 200 grams
1 teaspoon of salt
2 eggs
1 tablespoon full of dry yeast
1 teaspoon vanilla extract
Hot water as needed
How to make the dough
Put the flour in the mixer bowl
Add the milk or water
add sugar
1 teaspoon of salt
Add 1 teaspoon of vanilla extract-
Start kneading and in the process add the eggs
Gradually add about half a cup of warm water
and gradually add the butter in pieces
If you need more warm water then add gradually
I added another half cup of water
In total I added 150 grams of warm water
and mix into a smooth and pleasant dough
Knead for about 7 minutes
Stop the mixer and put the dough in a bowl
Sprinkle some flour on top and cover with plastic wrap
and let the dough rise and double its volume
After that, when the dough has risen, turn it for about a quarter of a minute
the mixer that the air dropped
Sprinkle flour over the dough again
Divide the dough in half
Roll out with a rolling pin one dough per square with a thickness of about three
A millimeter is 40×50 centimeters in size
Spread about four tablespoons of chocolate spread
On half the dough do not spread on the edges
Sprinkle about half the amount of cookie crumbs on the chocolate
Take the empty dough and cover the filling
and fasten the edges well
See how I made it in the video tutorial
Sprinkle some flour on the work table
Carefully roll out the dough to the leaf
About two millimeters thick
I got a 60×60 centimeter rectangle
Divide the dough into four rows
And divide each row into a square of about 15 x 15 centimeters
Cut each square diagonally and then get from each square
two triangles
Roll each triangle into a couscous with the nicer side
of the dough to the outside
put the roguelikes at a distance from each other
with the opening of the dough facing down
in a baking pan with baking paper
Brush the rogelach with a beaten egg
Inflate the rogue until it doubles in volume
After the rogelach has risen, carefully brush with egg again
Bake in a hot oven at 190 degrees
Bake for 15-20 minutes as needed
After the roglach comes out of the oven, apply straight away
in the sugar syrup for shine and juiciness
for stuffing
About 8 tablespoons of Nutella chocolate spread
or the dawn chocolate 250 grams
For the cookie crumbs, an addition to the chocolate filling - not required
put in a bowl
1 package of biscuits 250 grams ground into crumbs
White or brown biscuits are allowed
A third of a cup of white sugar 40 grams
A third of a cup of canola oil 40 grams
1 teaspoon vanilla extract
2 - 3 teaspoons of unsweetened cocoa powder
Mix into moist crumbs like
sea sand
The ingredients for the syrup
To brush the rouglac, put it in a pot-
Three quarters of a cup of sugar 130 grams
Three quarters of tap water 150 grams
1 teaspoon vanilla extract
Boil and cook for about four minutes
in medium heat
תגובות
הוסף רשומת תגובה