רוגלך שוקולד מעולה

 







English recipe listed below


החומרים לבצק יוצאים מקילו קמח כשבעים יחידות

החומרים מדודים בגרמים או בכוס פלסטיק חד פעמית

לשתייה קרה כוס פלסטיק שווה לשלושת

רבעי כוס מדידה בינלאומית

1 קילו קמח לבן מנופה

100 גרם חמאה רכה או לפרווה מרגרינה

1 כוס סוכר לבן 180 גרם

1 כוס חלב  או  לפרווה כוס מים 200 גרם

1 כפית מלח

2 ביצים

1 כף מלאה שמרים יבשים

1 כפית תמצית וניל

מים חמימים לפי הצורך

אופן הכנת הבצק

לשים בקערת המיקסר את הקמח

להוסיף את החלב או המים

להוסיף סוכר

1 כפית מלח

1 כפית תמצית וניל  להוסיף- את השמרים

להתחיל ללוש ותוך כדי זה להוסיף את הביצים

להוסיף בהדרגה כחצי כוס מים חמימים

 ואת החמאה להוסיף בהדרגה בחתיכות

אם צריך עוד מים חמימים אז להוסיף בהדרגה

אני הוספתי עוד כחצי כוס מים

סך הכל הוספתי 150 גרם מים חמימים

ולערבב לבצק חלק ונעים

ללוש בערך 7 דקות


לעצור את המיקסר להוריד את הבצק לקערה

לפזר מעל מעט קמח לכסות בניילון נצמד

ולתת לבצק  לתפוח ולהכפיל את נפחו

לאחר מכן כשהבצק תפח לסובב כרבע דקה

 את המיקסר שהאויר ירד

לפזר מעל הבצק שוב קמח לכסות בניילון נצמד

ולתת לבצק לתפוח שוב עד שהוא מכפיל את נפחו

לאחר התפיחה להוריד אותו על שולחן עבודה מקומח

לחלק את הבצק לחצי


לרדד עם מערוך בצק אחד לריבוע בעובי של כשלושה

מילימטר בגודל של 40× 50 סנטימטר

למרוח כארבע כפות ממרח שוקולד

על חצי בצק לא למרוח בשוליים

לפזר על השוקולד כחצי כמות פירורי עוגיות

לקחת את הבצק הריק ולכסות על המלית

ולהדק את השוליים היטב

תראו איך הכנתי בסרטון ההדרכה

לפזר מעט קמח על שולחן העבודה

לרדד  בזהירות את הבצק לעלה 

 בעובי של כשתי מלימטר

 יצא לי מלבן 60× 60 סנטימטר

לחלק את הבצק לארבע שורות

וכל שורה לחלק לריבוע של כ- 15× 15 סנטימטר

כל ריבוע לחתוך באלכסון ואז מקבלים מכל ריבוע

 שני משולשים

לגלגל כל משולש לקורסון כשהצד היותר יפה

של הבצק כלפי חוץ

לשים  את הרוגלך  במרחק זה מזה

עם הפתח של הבצק כלפי למטה

 בתבנית  אפייה עם נייר אפיה

להבריש את הרוגלך עם ביצה שקשקשנו

להתפיח את הרוגלך עד שהוא מכפיל את נפחו

לאחר שהרוגלך תפח  להבריש בזהירות שוב בביצה

לאפות בתנור חם 190 מעלות

 לאפות 15 -20 דקות לפי הצורך

לאחר שהרוגלך יצא מהתנור ישר למרוח

בסירופ הסוכר להברקה ועסיסיות


למלית

כ- 8 כפות  ממרח  שוקולד נוטלה 

 או שוקולד השחר 250 גרם

לפירורי העוגיות תוספת למלית השוקולד -לא חייבים

לשים בקערה

1 חבילה ביסקוויטים 250 גרם טחונים לפירורים

אפשר ביסקויטים לבנים או חומים

שליש כוס סוכר  לבן 40 גרם

שליש כוס שמן קנולה  40 גרם 

1 כפית תמצית וניל

2 - 3 כפיות אבקת קקאו לא ממותקת

לערבב לפירורים לחים כמו חול ים


החומרים לסירופ

להברשת הרוגלך לשים בסיר-

שלושת רבעי כוס סוכר 130 גרם

שלושת רבעי מי ברז 150 גרם

1 כפית תמצית וניל

להרתיח ולבשל כארבע דקות

בחום  בינוני


The ingredients for the dough come out of a kilo of flour about seventy units

The ingredients are measured in grams or in a disposable plastic cup

For a cold drink, a plastic cup is equal to three

Quarter cup international measurement

1 kilo of sifted white flour

100 grams of soft butter or margarine

1 cup of white sugar 180 grams

1 cup of milk or for fur a cup of water 200 grams

1 teaspoon of salt

2 eggs

1 tablespoon full of dry yeast

1 teaspoon vanilla extract

Hot water as needed

How to make the dough

Put the flour in the mixer bowl

Add the milk or water

add sugar

1 teaspoon of salt

Add 1 teaspoon of vanilla extract-
Start kneading and in the process add the eggs
Gradually add about half a cup of warm water
 and gradually add the butter in pieces
If you need more warm water then add gradually
I added another half cup of water
In total I added 150 grams of warm water
and mix into a smooth and pleasant dough
Knead for about 7 minutes

Stop the mixer and put the dough in a bowl
Sprinkle some flour on top and cover with plastic wrap
and let the dough rise and double its volume

After that, when the dough has risen, turn it for about a quarter of a minute
the mixer that the air dropped
Sprinkle flour over the dough again
Divide the dough in half

Roll out with a rolling pin one dough per square with a thickness of about three

A millimeter is 40×50 centimeters in size

Spread about four tablespoons of chocolate spread

On half the dough do not spread on the edges

Sprinkle about half the amount of cookie crumbs on the chocolate

Take the empty dough and cover the filling

and fasten the edges well

See how I made it in the video tutorial

Sprinkle some flour on the work table

Carefully roll out the dough to the leaf 

 About two millimeters thick

 I got a 60×60 centimeter rectangle

Divide the dough into four rows

And divide each row into a square of about 15 x 15 centimeters

Cut each square diagonally and then get from each square

 two triangles

Roll each triangle into a couscous with the nicer side

of the dough to the outside

put the roguelikes at a distance from each other

with the opening of the dough facing down

 
in a baking pan with baking paper

Brush the rogelach with a beaten egg

Inflate the rogue until it doubles in volume

After the rogelach has risen, carefully brush with egg again

Bake in a hot oven at 190 degrees

 Bake for 15-20 minutes as needed
After the roglach comes out of the oven, apply straight away

in the sugar syrup for shine and juiciness


for stuffing

About 8 tablespoons of Nutella chocolate spread 

 or the dawn chocolate 250 grams

For the cookie crumbs, an addition to the chocolate filling - not required

put in a bowl

1 package of biscuits 250 grams ground into crumbs

White or brown biscuits are allowed

A third of a cup of white sugar 40 grams

A third of a cup of canola oil 40 grams 

1 teaspoon vanilla extract

2 - 3 teaspoons of unsweetened cocoa powder

Mix into moist crumbs like 
sea ​​sand

The ingredients for the syrup

To brush the rouglac, put it in a pot-

Three quarters of a cup of sugar 130 grams

Three quarters of tap water 150 grams

1 teaspoon vanilla extract

Boil and cook for about four minutes

in medium heat


תגובות