English recipe listed below
החומרים מדודים במשקל
או בכוס פלסטיק חד פעמית
לשתייה קרה
כוס פלסטיק שווה לשלושת רבעי
כוס מדידה בינלאומית
לשים בסיר
300 גרם חמאה
200 גרם שוקולד מריר שבור
להמיס בבאן מארי או במיקרוגל
ולערבב
צריך בסך הכל 6 ביצים
לשים בקערה אחת
2 ביצים שלמות גדולות אקסטרה לארג'
4 חלמונים
לשים בקערה שנייה
4 חלבונים
לקערה עם הביצים השלמות
להוסיף
רבע כפית מלח
1 כפית תמצית וניל
1.5 כפיות אבקת קפה נמס
לשים בקערה עם הביצים השלמות
1 כף קקאו לא ממותקת
2 כוסות סוכר לבן 300 גרם
מדוד בכוס פלסטיק לשתייה
קרה
ולערבב
להתחיל להקציף את החלבונים
כשהחלבונים מתחילים להלבין
להוסיף בהדרגה
עוד סוכר לבן -100 גרם
3/4 כוס מדוד בכוס פלסטיק
להקציף לקצף יציב מבריק
אבל לא קצף חזק
לתערובת הביצים השלמות והקקאו
להוסיף את
השוקולד והחמאה המומסים
ולערבב
להוסיף
2 כוסות קמח לבן מנופה 200 גרם ולערבב
שאין גושים
להוסיף 2 כפות ליקר או ברנדי
לא חייבים אבל זה טעים ולערבב
להוסיף
1 שקית אבקת אפיה
10 גרם
ולערבב
להוסיף
את החלבונים כל פעם
חלק בהדרגה
ולערבב בזהירות
לשים בתבנית
מרופדת 24- 26 סנטימטר
לאפות בתנור חם
160 מעלות
כשעה שעה ורבע
לפי הצורך
לקרם שוקולד גנש
לשים בסיר
300 גרם שמנת לקצפת
להביא לידי רתיחה
לכבות את הבישול
להוסיף
300 גרם שוקולד מריר שבור
לחכות דקה
לערבב לקרם חלק
להוסיף ככף ליקר או ברנדי
ולקרר בחוץ
לסירופ להרטבת העוגה
לשים בסיר
2 כוסות מי ברז 300 גרם
2 כפות סוכר
כף וחצי ליקר או ברנדי
לערבב עד שהסוכר נמס
לאחר שהעוגה התקררה
לחתוך אותה לחצי
לשתי שכבות
שכבה אחת לשים על צלחת הגשה
להרטיב את העוגה
עם חצי כמות הסירופ
למרוח על העוגה
כשלוש כפות ריבת משמש
או קונפיטורה של דובדבנים
על הריבה למרוח
כשלוש כפות של קרם הגנש
לכסות עם שכבת העוגה השנייה
להדק
להרטיב עם הסירופ שנשאר
לציפות- כל העוגה בשכבה דקה
של גנש שוקולד
לשים את העוגה
במקרר לרבע שעה
בינתיים להמיס בזהירות
את שאר קרם
הגנש שיהיה מתאים לציפוי
לאחר שהעוגה התקררה מעט
לשים אותה על מלחת עם הגבהה
לשפוך מלמעלה את שוקולד הגנש וליישר
ניתן למרוח את הגנש גם בשוליים
מי שרוצה לכתוב יום הולדת שמח
שיקרר את העוגה מעט ויכתוב
עם גנש
The ingredients are measured by weight
or in a disposable plastic cup
for a cold drink
A plastic cup is equal to three quarters
International measuring cup
put in a pot
300 grams of butter
200 grams of broken dark chocolate
Melt in a bain marie or in the microwave
and mix
The ingredients are measured by weight
or in a disposable plastic cup
A plastic cup is equal to three quarters
International measuring cup
You need a total of 6 eggs
Put in one bowl
2 extra large whole eggs
4 egg yolks
Put in a second bowl
4 proteins
to the bowl with the whole eggs
add
A quarter of a teaspoon of salt
1 teaspoon vanilla extract
1.5 teaspoons instant coffee powder
Put in a bowl with the whole eggs
1 tablespoon unsweetened cocoa
2 cups of white sugar 300 grams
Measure in a plastic drinking cup
cold
and mix
start whipping the egg whites
When the whites start to whiten
add gradually
The white sugar - 100 grams
Whip to a shiny, stable foam
But not a strong foam
For the mixture of whole eggs and cocoa
add the
The melted chocolate and butter
and mix
add
2 cups of sifted white flour 200 grams and mix
There are no lumps
Add 2 tablespoons of liqueur or brandy
You don't have to but it's delicious and mix
add
1 bag of baking powder
10 grams
and mix
add
2 cups of white flour
200 grams
and mix
add
the proteins every time
part gradually
and mix carefully
put in a mold
Padded 24-26 cm
Bake in a hot oven
160 degrees
About an hour and a quarter
as needed
Ganesha chocolate cream
put in a pot
300 grams of cream for whipped cream
bring to a boil
Turn off the cooking
add
300 grams of broken dark chocolate
wait a minute
Mix to a smooth cream
and cool outsideAdd a spoonful
of liqueur or brandy
for the syrup to moisten the cake put in a pot 2 cups of tap water 300 grams 2 tablespoons of sugar One and a half spoons of liqueur or brandy stir until the sugar dissolves
spread on the cake About three tablespoons of apricot jam or cherry jam Spread on the jam About three spoons of the ganache cream
Cover with the second cake layer tighten Moisten with the remaining syrup Frosting - the whole cake in a thin layer of Ganesha chocolate
put the cake in the fridge for fifteen minutes Meanwhile melt carefully the rest of the cream The ganesha that will be suitable
for coating
After the cake has cooled a little Put it on a salt pan with elevation Pour the Ganesha chocolate on top and level The Ganesha can also be applied to the edges Who wants to write happy birthday Let the cake cool a little and write with Ganesha
תגובות
הוסף רשומת תגובה