עוגת זאכר טורט אוסטרית







English recipe listed below



החומרים מדודים במשקל
או בכוס פלסטיק חד פעמית
לשתייה קרה
כוס פלסטיק שווה לשלושת רבעי
כוס מדידה בינלאומית

לשים בסיר
300 גרם חמאה
200 גרם שוקולד מריר שבור
להמיס בבאן מארי או במיקרוגל
ולערבב

צריך בסך הכל 6 ביצים
לשים בקערה אחת
2 ביצים שלמות גדולות אקסטרה לארג'
4 חלמונים

לשים בקערה שנייה
4 חלבונים

לקערה עם הביצים השלמות
להוסיף
רבע כפית מלח
1 כפית תמצית וניל
1.5 כפיות אבקת קפה נמס

לשים בקערה עם הביצים השלמות
1 כף קקאו לא ממותקת
2 כוסות סוכר לבן 300 גרם
מדוד בכוס פלסטיק לשתייה
קרה
ולערבב

להתחיל להקציף את החלבונים
כשהחלבונים מתחילים להלבין
להוסיף בהדרגה 

עוד סוכר לבן -100 גרם
3/4 כוס מדוד בכוס פלסטיק
 להקציף לקצף יציב מבריק
אבל לא קצף חזק

לתערובת הביצים השלמות והקקאו
להוסיף את 
השוקולד והחמאה המומסים
ולערבב

להוסיף
2 כוסות קמח לבן מנופה 200 גרם ולערבב
שאין גושים


להוסיף 2 כפות ליקר או ברנדי
לא חייבים אבל זה טעים ולערבב

להוסיף
1 שקית אבקת אפיה
10 גרם
ולערבב
להוסיף
את החלבונים כל פעם
חלק בהדרגה
ולערבב בזהירות

לשים בתבנית
מרופדת 24- 26 סנטימטר
לאפות בתנור חם 
160 מעלות
כשעה שעה ורבע
לפי הצורך

לקרם שוקולד גנש
לשים בסיר
300 גרם שמנת לקצפת
להביא לידי רתיחה
לכבות את הבישול
להוסיף 
300 גרם שוקולד מריר שבור
לחכות דקה
לערבב לקרם חלק
להוסיף ככף ליקר או ברנדי
ולקרר בחוץ

לסירופ להרטבת העוגה
לשים בסיר
2 כוסות מי ברז 300 גרם
2 כפות סוכר
כף וחצי ליקר או ברנדי
לערבב עד שהסוכר נמס

לאחר שהעוגה התקררה
לחתוך אותה לחצי
לשתי שכבות

שכבה אחת לשים על צלחת הגשה
להרטיב את העוגה 
 עם חצי כמות הסירופ

למרוח על העוגה
כשלוש כפות ריבת משמש
או קונפיטורה של דובדבנים
על הריבה למרוח
כשלוש כפות של קרם הגנש

לכסות עם שכבת העוגה השנייה
להדק
להרטיב עם הסירופ שנשאר
לציפות- כל העוגה בשכבה דקה
של גנש שוקולד

לשים  את העוגה 
במקרר לרבע שעה
בינתיים להמיס  בזהירות
את שאר קרם
הגנש שיהיה מתאים לציפוי

לאחר שהעוגה התקררה מעט
לשים אותה על מלחת עם הגבהה
לשפוך מלמעלה את שוקולד הגנש וליישר
ניתן למרוח את הגנש גם בשוליים
מי שרוצה לכתוב יום הולדת שמח
שיקרר את העוגה מעט ויכתוב
עם גנש


The ingredients are measured by weight
or in a disposable plastic cup
for a cold drink
A plastic cup is equal to three quarters
International measuring cup

put in a pot
300 grams of butter
200 grams of broken dark chocolate
Melt in a bain marie or in the microwave
and mix

The ingredients are measured by weight
or in a disposable plastic cup 
A plastic cup is equal to three quarters
International measuring cup

You need a total of 6 eggs
Put in one bowl
2 extra large whole eggs
4 egg yolks

Put in a second bowl
4 proteins

to the bowl with the whole eggs
add
A quarter of a teaspoon of salt
1 teaspoon vanilla extract
1.5 teaspoons instant coffee powder

Put in a bowl with the whole eggs
1 tablespoon unsweetened cocoa
2 cups of white sugar 300 grams
Measure in a plastic drinking cup
cold
and mix

start whipping the egg whites
When the whites start to whiten
add gradually 

The white sugar - 100 grams
 Whip to a shiny, stable foam
But not a strong foam

For the mixture of whole eggs and cocoa
add the 
The melted chocolate and butter
and mix
add
2 cups of sifted white flour 200 grams and mix
There are no lumps
Add 2 tablespoons of liqueur or brandy
You don't have to but it's delicious and mix

add
1 bag of baking powder
10 grams
and mix
add
2 cups of white flour
200 grams
and mix
add
the proteins every time
part gradually
and mix carefully

put in a mold
Padded 24-26 cm
Bake in a hot oven 
160 degrees
About an hour and a quarter
as needed
Ganesha chocolate cream
put in a pot
300 grams of cream for whipped cream
bring to a boil
Turn off the cooking
add 
300 grams of broken dark chocolate
wait a minute
Mix to a smooth cream

and cool outsideAdd a spoonful
 of liqueur or brandy

for the syrup to moisten the cake
put in a pot
2 cups of tap water 300 grams
2 tablespoons of sugar
One and a half spoons of liqueur or brandy
stir until the sugar dissolves

spread on the cake
About three tablespoons of apricot jam
or cherry jam
Spread on the jam
About three spoons of the ganache cream

Cover with the second cake layer
tighten
Moisten with the remaining syrup
Frosting - the whole cake in a thin layer
of Ganesha chocolate

put the cake 
in the fridge for fifteen minutes
Meanwhile melt carefully
the rest of the cream
The ganesha that will be suitable
 for coating


After the cake has cooled a little
Put it on a salt pan with elevation
Pour the Ganesha chocolate on top and level
The Ganesha can also be applied to the edges
Who wants to write happy birthday
Let the cake cool a little and write
with Ganesha

תגובות