חמין טשונט







English recipe listed below

החומרים

4 בצלים גדולים חתוכים לקוביות גדולות
2 כוסות שעועית לבנה לא מבושלת
להשרות כל הלילה בקערה עם מים
עד שהשעועית גודלת ולסנן

1 כוס
גריסי פנינה
לנקות ולשתוף

להכין- לא חייבים
 1 קישקא  מעיים ממולאים
מוכן מופשר
לאפות בתנור חם 
160 מעלות כחצי שעה

להכין- לא חייבים
4 יחידות רגל פרה
מופשרות

להכין
נתח בשר לבישול ארוך מופשר
במשקל של
1.5- 2 קילוגרם
מספר- 5 או 6 
או שפונדרה
ניתן להכין מבשר חתוך 
לקוביות

לחמם סיר גדול
לשים כשתי כפות
שמן זית
לשים את הבצל
ולטגן עד הזהבה

לאחר שהבצל זהוב
להוסיף את עצמות הרגל
ולהזהיב שארבע דקות

לאחר הזהבת העצמות
להוציא אותם לצלחת
לשים את הבשר
ולהשחים כשתי דקות מכל צד

להוסיף את העצמות
למלא במי ברז עד 
לגובה הבשר כחצי סיר
ולהרתיח

להוציא את הקצף שנוצר
במהלך הבישול
לכסות עם המכסה
ולבשל על אש בינונית
כשעה וחצי

להכין
5 תפוחי אדמה גדולים
לא מבושלים מקולפים
חחוכים לקוביות גדולות

לאחר כשעה וחצי
להוסיף
כ- 1.5 כפיות מלח
מעט פלפל שחור
2 כוסות שעועית לבנה
לא מבושלת
ואת הגריסי הפנינה

לאחר מכן
להוסיף את תפוחי האדמה
ואת המעיים הממולאים
לכסות את הסיר עם המכסה
ולבשל על אש בינונית
כחצי שעה

לאחר כחצי שעה בישול
ניתן לשים לפני השבת
 על פלטת שבת
עד ארוחת הצהריים
ניתן  גם להכין מיום חמישי
לקרר בחוץ לשיפ במקרר
וביום שישי לפני ששמים על הפלטה
לחמם על אש קטנה 
ואז לשים כל הלילה על פלטת שבת

the materials

4 large onions, chopped 
into large cubes
2 cups of white beans
 not cooked
soak all night in a bowl 
with water
until the beans grow

1 cup
pearl barley
Clean and share

Prepare - you don't have to
 1 kishka stuffed intestines
Ready thawed
Bake in a hot oven 
160 degrees for about half an hour

Prepare - you don't have to
4 units cow leg
defrosted

prepare

A piece of meat for long cooking, thawed
weighing in
1.5-2 kilograms

Shpondre meat or meat

Number- 5 or 6 
Sliced ​​meat can be prepared 
into cubes
Heat a large pot
Put about two tablespoons
olive oil
put the onion
and fry until golden

After the onion is golden
Add the leg bones
and brown for four minutes

After gilding the bones
Take them out on a plate
put the meat
and brown for about two minutes on each side

add the bones
fill with tap water until 
About half a pot to the height of the meat
and boil

Take out the resulting foam
during cooking
cover with the lid
and cook on medium heat
about an hour and a half

prepare
5 large potatoes
Uncooked peeled
Cut into large cubes

after about an hour and a half
add
About 1.5 teaspoons of salt
A little black pepper
2 cups of white beans
not cooked
and the pearl grits


after that
Add the potatoes
and the stuffed intestines
Cover the pot with the lid
and cook on medium heat
about half an hour

After about half an hour of cooking
Can be put before Shabbat
 on the Shabbat plate
until lunch
It can also be prepared from Thursday
Cool outside to ship in the fridge
And on Friday before putting on the braces
Heat on low heat 
Then put all night on the Shabbat plate

תגובות