שוקולד דובאי בקלי קלות









לחתוך לחתיכות קטנות
כ- 300 גרם שערות קדאיף

לחמם מחבת
לשים
50 גרם חמאה ולהמיס אותה

להוסיף
את שערות הקדאיף
ולטכן אותם על אש נמוכה
תוך כדי ערבוב
עש שהקדאיף
זהוב וקריספי


לחמם מחבת
לשים
50 גרם חמאה ולהמיס אותה

להוסיף
את שערות הקדאיף
ולטכן אותם על אש נמוכה
תוך כדי ערבוב
עש שהקדאיף
זהוב וקריספי

להוציא מהחום

להוסיף
כ- 3 כפות מחית פיסטוק 
ולערבב

להוסיף
כ- 3-4 כפות ממרח
שוקולד לבן
או במקום ממרח שוקולד
לבן
להמיס כ- 100 גרם
שוקולד לבן ולהוסיף
ולאחר מכן לקרר

להמיס
בבאן מארי 
או במיקרוגל
כ- 300 גרם 
שוקולד מריר

להכין תבנית אפשר סיליקון
45× 12 סנטימטר
או תבנית מרובעת
נקייה ויבשה

לשפוך לתבנית
כחצי מכמות השוקולד
ולצפות את הבסיס
ולצפות את
השוליים בערך בגובה
של 2 סנטימטר
להוריד בחזרה לסיר
את עודפי השוקולד

לשים את התבנית
במקפיא
כשתי דקות עד 
שהשוקולד 

לפזר על השוקולד הקשה
ככף וחצי פיסטוקים
שבורים

לשים את מלית
שערות הקדאיף
ליישר ולהדק

לאחר שהשוקולד
קשה לשחרר מהתבנית
ולחתוך למנות
s


לשפוך מעל שערות
הקדאיף את 150 גרם
שוקולד מומס
למרוח ולכסות את שערות 
הקדאיף
לפזר מעל ככף
פיסטטק שבור
ולשים במקפיא
כחמש דקות עד
שהשוקולד מתקשה






Make a silicone mold
45× 12 cm
or a square pattern
clean and dry



cut into small pieces
About 300 grams of Kadaif hairs

Heat a pan
put
50 grams of butter and melt it

add
the hairs of the kadaif
and fry them on low heat
while mixing
until the kadaif is golden and crispy

remove from heat

add
About 3 tablespoons of pistachio puree 
and mix

add
About 3-4 tablespoons 
White chocolate spread
as needed
Or instead of chocolate spread
white
Melt about 100 grams
white chocolate and add
and mix



cut into small pieces
About 300 grams of Kadaif hairs

Heat a pan
put
50 grams of butter and melt it

add
the hairs of the kadaif
and fry them on low heat
while mixing
until the kadaif is golden and crispy

remove from heat

add
About 3 tablespoons of pistachio puree 
and mix

add
About 3-4 tablespoons 
White chocolate spread
as needed
Or instead of chocolate spread
white
Melt about 100 grams
white chocolate and add
and mix

melt
at Baan Marie 
or in the microwave
About 300 grams 
dark chocolate
Make a silicone mold
45× 12 cm
or a square pattern
clean and dry

pour into a mold
About half the amount of chocolate
and watch the base
and watch the
The margin is about the same height
of 2 centimeters
lower back into the pot
the excess chocolate

Make a silicone mold
45× 12 cm
or a square pattern
clean and dry

pour into a mold
About half the amount of chocolate
and watch the base
and watch the
The margin is about the same height
of 2 centimeters
lower back into the pot
the excess chocolate

put the pattern
in the freezer
About two minutes until 
that the chocolate hardens

After the chocolate has hardened
Apply another layer 
a second
Leave about half the amount of melted chocolate
About 150 grams for spreading from above

Put back in the freezer
until the chocolate hardens
about five minutes
sprinkle over the chocolate
tapping
About a tablespoon and a half of pistachios
broken

Put the stuffing
The Kaddaif's hair
straighten and tighten

pour over hairs
Boil the 150 grams
melted chocolate
Apply and cover the hairs 
the kaddaif
sprinkle over a tablespoon
Fisttech is broken
and put in the freezer
About five minutes until
that the chocolate hardens

After the chocolate
It is difficult to release from the mold
and cut into portions


תגובות