English recipe is listed below
4 חזה עוף חתוך פרפרים
(חזה עוף שלם עבה חתוך לשניים ללא העור)
לחרוץ על כל חזה עוף פסים באלכסון
לשים בתבנית אפיה עם נייר אפייה
על כל חזה עוף
לשים כ- 1 כפית חרדל דיז'ון
לשים כ- 1 כפית דבש
לפזר על כל חזה עוף
מעט מלח כרבע כפית
מעט פלפל שחור
לזלף על כל חזה עוף
1 כף שמן זית
לפזר
כרבע כפית פפריקה מתוקה
מעט פפריקה חריפה
למרוח בתבלינים
את חזה העוף משני הצדדים
לשים על כל חזה עוף ענף של רוזמרין
לתת לנוח במקרר כחצי שעה
לחמם תנור לחום גבוהה
של 220 מעלות כ- 10 דקות
להזהיב את החזה בתנור
להוציא מהתנור
לקחת מהתבלינים שבתחתית התבנית
ולפזר שוב על חזה העוף
להחזיר לתנור לעוד כחמש דקות או לפי הצורך
סך הכל אפיה של כ- 12- 15 דקות
עד שהבשר מבושל גם מבפנים לבדוק
לא ליייבש
4 butterfly cut chicken breast
(Thick whole chicken breast cut in half without the skin)
Score diagonal stripes on each chicken breast
Put in a baking dish with baking paper
on each chicken breast
Put about 1 teaspoon Dijon mustard
Put about 1 teaspoon of honey
Sprinkle over each chicken breast
A little salt, about a quarter of a teaspoon
A little black pepper
Drizzle over each chicken breast
1 tablespoon olive oil
disperse
About a quarter teaspoon of sweet paprika
A little hot paprika
spread with spices
the chicken breast on both sides
Put a sprig of rosemary on each chicken breast
Let it rest in the fridge for about half an hour
Heat oven to high heat
of 220 degrees for about 10 minutes
Brown the breast in the oven
take out of the oven
Take from the spices at the bottom of the pan
and sprinkle again on the chicken breast
Return to the oven for another five minutes or as needed
A total of about 12-15 minutes of baking
Check until the meat is cooked from the inside as well
Do not dry
תגובות
הוסף רשומת תגובה