English recipe listed below
לפרווה
לכ- 24 יחידות
להמיס 150 גרם
מרגרינה בטעם חמאה
או כ- 150 גרם חמאה
להבריש במרגרינה מומסת
או בחמאה מומסת
תבנית 45× 35 סנטימטר
להכין ככוס אחת אגוזים שרוצים
לא אפויום אפשר רק סוג אחד
קשיו,אגוסי מלך, אגוזי פקאן
בוטנים , פיסטוק
להכין על השולחן
שערות בצק קדאיף
לפתוח את הבצק
לקחת
קבוצת בצק בעובי של 1.5 כסנטימטר
ואורך של כ- 30 סנטימטר
להבריש את הבצק במעט
מרגרינה או חמאה מומסת
לגלגל מסביב לבקבוק קטן
או כוס קטנה
להניח ישר בתבנית
לשים מעט קדאיף בבסיס
הבצק המגולגל
להבריש מלמעלה
במרגרינה מומסת
את שערות הקדאיף
למלא את הקדאיף
עם כ- 4-5 חצאי אגוזים שרוצים
לאפות בתנור חם 170 מעלות
כ- 35 דקות עד הזהבה
לסירופ הסוכר
לשים בסיר קטן
3/4 כוס סוכר לבן 100 גרם
1 כוס מי ברז 150 גרם
1 כפית תמצית ונית
2 כפות סירופ מייפל
להביא לידי רתיחה
ולהרתיח עוד כשתיים שלוש
דקות עד שקצת יותר מסמיך
ולקרר בחוץ
כאשר בבקלאווה מוכנה
להוציא מהתנור וישר כשהיא
ממש חמה לשפוך עליה את הסירופ הקר
to fur
For about 24 units
Dissolve 150 g
Butter flavored margarine
or 150 grams of butter
Brush with melted margarine
or in melted butter
45×35 cm template
Prepare one cup of nuts you want
No opium only one type is allowed
Cashews, walnuts, pecans
Peanuts, pistachios
prepare on the table
Kadaif dough hairs
open the dough
take
A group of dough about 1.5 centimeters thick
and a length of about 30 centimeters
Brush the dough a little
Margarine or melted butter
Roll around a small bottle
or a small cup
Place straight in the mold
Put a little Kadaif in the base
The rolled dough
brush on top
In mixed margarine
the hairs of the kadaif
Bake in a hot oven at
170 degrees
About 35 minutes until golden
for the sugar syrup
put in a small pot
3/4 cup white sugar 100 grams
1 cup of tap water 150 grams
1 teaspoon of vanilla extract
2 tablespoons of maple syrup
bring to a boil
and boil another two or three
minutes until a little thicker
and cool outside
When the baklava is ready
Take out of the oven and straight away
Really hot to pour the cold syrup on
תגובות
הוסף רשומת תגובה