English recipe listed below
החומרים מדודים בגרמים
או בכוס חד פעמית לשתייה קרה
כוס פלסטיק שווה לשלושת רבעי
כוס מדידה בינלאומית
לשים בקערה
1.1/3 כוס 200 גרם
1 כוס שמן קנולה 160 גרם
3/4 כוס שמנת לקצפת חלבית
110 גרם
או לפרווה שמנת צמחית
1/3 כוס אבקת קקאו לא ממותקת 18 גרם
1 כוס אבקת שוקולית 100 גרם
רבע כפית מלח
לערבב
להוסיף
4 ביצים
1 כפית תמצית וניל
לערבב ולהוסיף
1.1/3 כוס קמח לבן מנופה 125 גרם
1 כפית אבקת אפייה
ולערבב
לשים בתבניות של מאפ'ינס
עם נייר מנג'ט שמתי במנג'טים מיספר 2
למזוג 3/4 גובה המנג'ט
יצאו כ- 50 יחידות
לאפות בתנור חם
160 מעלות
כ-25 דקות ולקרר
לקרם שוקולד לציפוי
לשים בסיר
3/ 4 כוס שמנת לקצפת 130 גרם
1/3 כוס חלב 50 גרם
30 גרם חמאה
להביא לידי רתיחה
לכבות את האש
להוסיף
200 גרם שוקולד מריר שבור
לחכות כדקה ולערבב לקרם חלק
לקרר מעט
לקחת קפקייק לטבול את החלק העליון
בשוקולד או עם כפית
לפזר מעט סוכריות צבעוניות או אגוזים,
שוקולד מגורד לקרר מעט
לקרם קצפת לקישוט לא חייבים
לשים במיקסר
1 מיכל קצפת 250 גרם
1/2 כוס חלב 100 גרם
חצי חבילה אבקת אינסטנט פודינג וניל
40 גרם
3 כפיות סוכר
להקציף לקרם יציב
לשים בשק זילוף עם צינטר כוכבי
ולזלף קצפת על כל קפקייקס
ניתן לזלף על הקצפת מעט מקרם
השוקולד שנשאר מהציפוי
לקחת מעט ריבה אדומה ולשים
באמצע הקצפת או חתיכת דובדבן מסוכר
לפזר מעט סוכריות ציבעוניות
תגובות
הוסף רשומת תגובה