English recipe listed below
החומרים מדודים במשקל
או בכוס פלסטיק חד פעמית לשתייה
קרה .כוס פלסטיק שווה לשלושת רבעי כוס
מדידה בינלאומית
לשים בקערה
1.1/3 כוסות סוכר לבן 170 גרם
1 כפית תמצית סוכר
להוסיף
1.1/3 כוסות שמן קנולה
200 גרם
להוסיף
2 כפות אבקת קקאו לא מתוק
רבע כפית מלח
להוסיף
1 כוס אבקת שוקו מתוקה שוקולית
100 גרם
או במקום אבקת שוקולית
1 אבקת אינסטנט פודינג וניל
וכף וחצי אבקת קקאו לא ממותקת
ולערבב
להוסיף
חצי כוס קוקוס 35 גרם
או במקום קוקוס להוסיף
עוד כף אחת קמח לבן
להוסיף
4 ביצים ולערבב
להוסיף שקית וחצי
אבקת אפייה
15 גרם
ולערבב
להוסיף
2.1/4 כוסות מים רותחים
350 גרם ולערבב
להוסיף
2.5 כוסות קמח לבן
מנופה
250 גרם ולערבב
לשים
בתבנית 45× 35 סנטימטר
עם נייר אפיה
לאפות בתנור חם
160 מעלות כ- 40 דקות
ולקרר
לקרם שוקולד
לשים בסיר
1 מיכל שמנת לקצפת
250 גרם להביא לידי רתיחה
להוסיף
100 גרם שוקולד חלב שבור
ו- 200 גרם שוקולד מריר שבור
לערבב לקרם חלק
ולקרר
לסירופ להרטבת העוגה
לשים בכוס
חצי כוס מי ברז
2 כפות סוכר לבן
2 כפות ליקר או קונייאק או ברנדי
לא חייבים ולערבב
לחלק את העוגה לחצי
לשים חצי על צלחת הגשה
להבריש עם חצי מהסירופ
למרוח על העוגה
חצי מקרם השוקולד
ולהניח על הקרם
את חצי העוגה השנייה
להרטיב את העוגה בסירופ
למרוח את הקרם
על העוגה ובדופן
לקרר וקשט מסביב
עם קוקוס או אגוזים טחונים
או עם סוכריות צבעוניות
The ingredients are measured by weight
or in a disposable plastic cup for drinking
Cold. A plastic cup is equal to three quarters of a cup
international measurement
put in a bowl
1.1/3 cups white sugar 170 grams
1 teaspoon sugar extract
add
1.1/3 cups canola oil
200 grams
add
2 tablespoons unsweetened cocoa powder
A quarter of a teaspoon of salt
add
1 cup of chocolate sweet chocolate powder
100 grams
Or instead of chocolate powder
1 instant vanilla pudding powder
and a tablespoon and a half of unsweetened cocoa powder
and mix
add
Half a cup of coconut 35 grams
Or add coconut instead
One more tablespoon of white flour
and mix
add
4 eggs
and Mix
add
A bag and a half
baking powder
15 grams
and mix
add
2.5 cups of white flour
crane
250 grams and mix
put
In a 45×35 centimeter pattern
with baking paper
Bake in a hot oven
160 degrees for about 40 minutes
and cool
for chocolate cream
put in a pot
1 container of cream for whipped cream
Bring 250 grams to a boil
add
100 grams of broken milk chocolate
and 200 grams of broken dark chocolate
Mix to a smooth cream
and cool
for the syrup to moisten the cake
put in a glass
Half a glass of tap water
2 tablespoons of white sugar
2 tablespoons of liqueur or cognac or brandy
You don't have to mix
divide the cake in half
Put half on a serving plate
Brush with half of the syrup
spread on the cake
Half the chocolate cream
and put on the cream
the other half of the cake
Moisten the cake with syrup
Apply the cream
On the cake and on the side
Cool and decorate around
with coconut or ground nuts
or with colored candies
תגובות
הוסף רשומת תגובה