עוגת שוקולד גנש

 







English recipe listed below


החומרים מדודים במשקל

או בכוס פלסטיק חד פעמית לשתייה

קרה .כוס פלסטיק שווה לשלושת רבעי כוס

מדידה בינלאומית

לשים בקערה

1.1/3 כוסות סוכר לבן 170 גרם

1 כפית תמצית סוכר


להוסיף

1.1/3 כוסות שמן קנולה

200 גרם


להוסיף

2 כפות אבקת קקאו לא מתוק

רבע כפית מלח


להוסיף

1 כוס אבקת שוקו מתוקה שוקולית

100 גרם

או במקום אבקת שוקולית

1 אבקת אינסטנט פודינג וניל 

וכף וחצי אבקת קקאו לא ממותקת

ולערבב 


להוסיף

חצי כוס קוקוס 35 גרם

או במקום קוקוס להוסיף

עוד כף אחת קמח לבן


להוסיף

4 ביצים ולערבב

להוסיף שקית וחצי

אבקת אפייה

15 גרם

ולערבב

להוסיף

2.1/4 כוסות מים רותחים

350 גרם ולערבב


להוסיף

2.5 כוסות קמח לבן

מנופה

250 גרם ולערבב


לשים

בתבנית 45× 35 סנטימטר

עם נייר אפיה

לאפות בתנור חם

160 מעלות כ- 40 דקות

ולקרר


לקרם שוקולד

לשים בסיר

1 מיכל שמנת לקצפת 

250 גרם להביא לידי רתיחה


להוסיף

100 גרם שוקולד חלב שבור

ו- 200 גרם שוקולד מריר שבור

לערבב לקרם חלק

ולקרר


לסירופ להרטבת העוגה

לשים בכוס

חצי כוס מי ברז

2 כפות סוכר לבן

2 כפות ליקר או קונייאק או ברנדי

לא חייבים ולערבב


לחלק את העוגה לחצי

לשים חצי על צלחת הגשה

להבריש עם חצי מהסירופ


למרוח על העוגה

חצי מקרם השוקולד

ולהניח על הקרם

את חצי העוגה השנייה


להרטיב את העוגה בסירופ


למרוח את הקרם

על העוגה ובדופן

לקרר וקשט מסביב

עם קוקוס או אגוזים טחונים

או עם סוכריות צבעוניות









The ingredients are measured by weight

or in a disposable plastic cup for drinking

Cold. A plastic cup is equal to three quarters of a cup

international measurement

put in a bowl

1.1/3 cups white sugar 170 grams

1 teaspoon sugar extract

add

1.1/3 cups canola oil

200 grams
add

2 tablespoons unsweetened cocoa powder

A quarter of a teaspoon of salt

add

1 cup of chocolate sweet chocolate powder

100 grams

Or instead of chocolate powder

1 instant vanilla pudding powder 

and a tablespoon and a half of unsweetened cocoa powder

and mix
add

Half a cup of coconut 35 grams

Or add coconut instead

One more tablespoon of white flour
and mix

add
4 eggs
and Mix

add
 A bag and a half

baking powder

15 grams

and mix

add

2.5 cups of white flour

crane

250 grams and mix

put

In a 45×35 centimeter pattern

with baking paper

Bake in a hot oven

160 degrees for about 40 minutes

and cool

for chocolate cream

put in a pot

1 container of cream for whipped cream 

Bring 250 grams to a boil

add

100 grams of broken milk chocolate

and 200 grams of broken dark chocolate

Mix to a smooth cream

and cool

for the syrup to moisten the cake

put in a glass

Half a glass of tap water

2 tablespoons of white sugar

2 tablespoons of liqueur or cognac or brandy

You don't have to mix

divide the cake in half

Put half on a serving plate

Brush with half of the syrup

spread on the cake

Half the chocolate cream

and put on the cream

the other half of the cake

Moisten the cake with syrup

Apply the cream

On the cake and on the side

Cool and decorate around

with coconut or ground nuts

or with colored candies
סמל 'אומת על ידי הקהילה'
סמל 'אומת על ידי הקהילה'
סמל 'אומת על ידי הקהילה'

סמל 'אומת על ידי הקהילה'

סמל 'אומת על ידי הקהילה'
סמל 'אומת על ידי הקהילה'
סמל 'אומת על ידי הקהילה'

תגובות