English recipe listed below
החומרים
לירקות לבישול הבשר בציר
2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות גדולות
1 גזר גדול חתוך לקוביות גדולות
2 ענפים של כרפס סלרי חתוך לחתיכות גדולות
כ- 1.5 קילו של כתף בקר מספר 5 או 6
לחמם סיר גדול
לשים ככף וחצי שמן זית
לשים את הבשר ולצרוב אותו
כמה דקות משני הצדדים
להוסיף מסביב הבשר
את הירקות
למלא מי ברז עד גובה הבשר
ולהביא לידי רתיחה
לכסות עם מכסה
במהלך הבישול
להוציא את קצף הציר הלא נקי
להוסיף
4- 5 עלי דפנה
וכ- 7 גרגירי
פלפל אנגלי
לבשל כשעתיים שעתיים וחצי
על חום בינוני עד שהבשר
יותר רך
לאחר הבישול לשים ללילה במקרר
עם הציר הבשר שבו בושל הבשר
אם רוצים להכין באותו יום
לשים רק את הבשר במקפיא
לכשעה לשמור את הציר
לאחר שהבשר קר
לחתוך לפרוסות
של כחצי סנטימטר
לבישול חלק 2
לחתוך
לפרוסות 2 בצלים גדולים
1 כרישה קטנה לחתוך לחתיכות לא
חייבים
2 תפוחי אדמה גדולים לא מבושלים
מקולפים לחתוך לפרוסות כחצי
סנטימטר
לחמם סיר גדול
לשים כשתי כפות
שמן זית
לשים את הבצל והכרשה
וקופסה פטריות חתוכות
או טריות 230 גרם
לבשל כארבע דקות
להוסיף
כחצי כפית כורכום
2 כפיות פפריקה מתוקה
לערבב כדקה
לשפוך לסיר
כשלוש כוסות
מציר הבקר
להוסיף
1 כפית מלח
מעט פלפל שחור או לבן
ולערבב
להוסיף
כארבע עלי דפנה
כ- 5 גרגירי פלפל אנגלי
ולערבב
לסדר לסרוגין בסיר בצורת מניפה
פרוסת בשר ופרוסת תפוח אדמה
להוסיף לסיר
את הירקות שבושלו עם הבשר
ולהביא לידי רתיחה
לבשל על אש קטנה בינונית
כשעתיים שעתיים וחצי עם מכסה
עד שהבשר רך
ניתן להמשיך בישול בתנור
על 180 מעלות כשעתיים וחצי
עם מכסה
ועוד חצי שעה ללא מיכסה
the materials
to the vegetables for cooking the meat in stock
2 large onions cut into large cubes
1 large carrot cut into large cubes
2 branches of celeriac, cut into large pieces
About 1.5 kilos of shoulder
Check number 5 or 6
Heat a large pot
Put about a tablespoon and a half of olive oil
Put the meat and sear it
A few minutes on both sides
Add around the meat
the vegetables
Fill with tap water
up to the height of the meat
and bring to a boil cover
with a lid and boil on
during cooking
Take out the foam from the unclean spindle
add
4-5 bay leaves
and about 7 grains
Allspice
cook for about two hours
Two and a half hours
on medium heat
until the meat is softer
After cooking, put it in the fridge overnight
with the meat stock in which the meat was cooked
If you want to make it the same day
Put only the meat in the freezer
for an hour to keep the axis
After the meat is cold
cut into slices
of about half a centimeter
For cooking part 2
cut
Slice 2 large onions
1 small leek cut into pieces no
must
2 large uncooked potatoes
Peeled and cut into slices in half
centimeter
Heat a large pot
Put about two tablespoons
olive oil
Put the onion and leek
and a box of sliced mushrooms
or fresh 230 grams
cook for about four minutes
pour into a pot
About three cups
from the beef stock
add
1 teaspoon of salt
A little black or white pepper
and mix
add
About four bay leaves
About 5 peppercorns
and mix
Arrange alternately in a fan-shaped pot
A slice of meat and a slice of potato
add to the pot
the vegetables cooked with the meat
and bring to a boil
cook on medium low heat
About two to two and a half hours with a lid
until the meat is soft
You can continue cooking in the oven
at 180 degrees for about two and a half hours
with a lid
And another half hour without quota
תגובות
הוסף רשומת תגובה