צ'לי בקר מספר 5

 






English recipe listed below



החומרים

לירקות לבישול הבשר בציר

2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות גדולות

1 גזר גדול חתוך לקוביות גדולות

2 ענפים של כרפס סלרי חתוך לחתיכות גדולות

כ- 1.5 קילו של כתף בקר מספר 5 או 6


לחמם סיר גדול

לשים ככף וחצי שמן זית

לשים את הבשר ולצרוב אותו

כמה דקות משני הצדדים

להוסיף מסביב הבשר

את הירקות


למלא מי ברז עד גובה הבשר

ולהביא לידי רתיחה

לכסות עם מכסה



במהלך הבישול

להוציא את קצף הציר הלא נקי


להוסיף

4- 5  עלי דפנה

וכ- 7 גרגירי

פלפל אנגלי


לבשל כשעתיים שעתיים וחצי

על חום בינוני עד שהבשר

יותר רך


לאחר הבישול לשים ללילה במקרר

 עם הציר הבשר שבו בושל הבשר

אם רוצים להכין באותו יום

לשים רק את הבשר במקפיא

לכשעה לשמור את הציר


לאחר שהבשר קר

לחתוך לפרוסות 

של כחצי סנטימטר


לבישול חלק 2

לחתוך

לפרוסות 2 בצלים גדולים

1 כרישה קטנה לחתוך לחתיכות לא

חייבים

2 תפוחי אדמה גדולים לא מבושלים

 מקולפים לחתוך לפרוסות כחצי

סנטימטר


לחמם סיר גדול

לשים כשתי כפות

שמן זית 

לשים את הבצל והכרשה

וקופסה פטריות חתוכות

או טריות 230 גרם 

לבשל כארבע דקות


להוסיף

כחצי כפית כורכום

2 כפיות פפריקה מתוקה

לערבב כדקה


לשפוך לסיר

 כשלוש כוסות

 מציר הבקר


להוסיף

1 כפית מלח

מעט פלפל שחור או לבן

ולערבב


להוסיף

כארבע עלי דפנה

כ- 5 גרגירי פלפל אנגלי

ולערבב


לסדר לסרוגין בסיר בצורת מניפה

פרוסת בשר ופרוסת תפוח אדמה


להוסיף לסיר

את הירקות שבושלו עם הבשר

ולהביא לידי רתיחה


לבשל על אש קטנה בינונית

כשעתיים שעתיים וחצי עם מכסה

עד שהבשר רך

ניתן להמשיך בישול בתנור

על 180 מעלות כשעתיים וחצי

עם מכסה

ועוד חצי שעה ללא מיכסה

the materials

to the vegetables for cooking the meat in stock

2 large onions cut into large cubes

1 large carrot cut into large cubes

2 branches of celeriac, cut into large pieces

About 1.5 kilos of shoulder
Check number 5 or 6

Heat a large pot

Put about a tablespoon and a half of olive oil

Put the meat and sear it

A few minutes on both sides

Add around the meat

the vegetables

Fill with tap water
up to the height of the meat
and bring to a boil cover
with a lid and boil on

during cooking

Take out the foam from the unclean spindle


add

4-5 bay leaves

and about 7 grains

Allspice
cook for about two hours 
Two and a half hours
on medium heat 
until the meat is softer
סמל 'אומת על ידי הקהילה'
After cooking, put it in the fridge overnight

 with the meat stock in which the meat was cooked

If you want to make it the same day

Put only the meat in the freezer

for an hour to keep the axis
סמל 'אומת על ידי הקהילה'
After the meat is cold
cut into slices 
of about half a centimeter

For cooking part 2

cut

Slice 2 large onions

1 small leek cut into pieces no

must

2 large uncooked potatoes

 Peeled and cut into slices in half

centimeter

Heat a large pot

Put about two tablespoons

olive oil 

Put the onion and leek

and a box of sliced ​​mushrooms

or fresh 230 grams 

cook for about four minutes

pour into a pot

 About three cups

 from the beef stock

add

1 teaspoon of salt

A little black or white pepper

and mix

add

About four bay leaves

About 5 peppercorns

and mix

Arrange alternately in a fan-shaped pot

A slice of meat and a slice of potato

add to the pot

the vegetables cooked with the meat

and bring to a boil

cook on medium low heat

About two to two and a half hours with a lid

until the meat is soft

You can continue cooking in the oven

at 180 degrees for about two and a half hours

with a lid

And another half hour without quota
סמל 'אומת על ידי הקהילה'
סמל 'אומת על ידי הקהילה'
סמל 'אומת על ידי הקהילה'


סמל 'אומת על ידי הקהילה'

סמל 'אומת על ידי הקהילה'

תגובות