English recipe listed below
לבצק
החומרים מדודים בגרמים או בכוס פלסטיק
חד פעמית לשתייה קרה
כוס פלסטיק שווה לשלושת רבעי כוס
מדידה אוניברסאלית
1 קילו תפוחי עץ לחתוך לקוביות 1×1 סנטימטר
לא קילפתי אותם
לשים בסיר גדול את התפוחים החתוכים
2 כוסות מי ברז 300 גרם
1 גרידת לימון בינוני
2 כפות מיץ לימון
3/4 כוס סוכר 130 גרם
1 שקית סוכר וניל
לערבב ולהרתיח
לבשל עד שהתפוחים יותר רכים כעשר דקות
להוסיף
כ- 50 גרם צימוקים
בקערה קטנה לשים
3/4 כוס קורנפלור 70 גרם
לערבב היטב עם כוס מי ברז 150 גרם
כשהתפוחים רכים
להוסיף את תערובת הקןנפלור
ולערבב כל הזמן
תוך כדי בבישול עד שהתפוחים מבעבעים ומסמיכים
ולקרר מחוץ למקרר
לבצק
לשים בקערה
200 גרם מרגרינה או חמאה חתוכה לקוביות
רבע כפית מלח
1 גרידת לימון קטן מגורד
1 כוס אבקת סוכר 100 גרם
3 כוסות קמח לבן 350 גרם
לערבב ולפורר עד שנוצרים פירורי בצק
להוציא ולשמור בצד כשליש כמות בצק מפורר
ככוס וחצי
לשאר הבצק שנישאר בקערה להוסיף
ככף מי ברז וללוש לבצק אחיד
לקחת תבנית אפייה גדולה מלבנית
30× 40 סנטימטר
מרופדת עם נייר אפייה
לשים את הבצק ולרפד בעזרת הידיים
על כל בסיס התבנית בעובי אחיד
לאפות את בסיס הבצק
בתנור חם 170 מעלות
כ- 7- 10 דקות עד הזהבה בהירה
לשפוך את מלית התפוחים על בסיס
הבצק האפוי ליישר את המלית
לפזר מעל התפוחים את פירורי הבצק
שהשארנו בצד
לאפות בתנור חם 170 מעלות
כ- 30 דקות או לפי הצורך
עד שהבצק זהוב
לפזר מעל מעט קינמון
לשמור במקרר
for the dough
The ingredients are measured in grams or in a plastic cup
Disposable for cold drinks
A plastic cup is equal to three quarters of a cup
Universal measurement
1 kilo of apples cut into 1x1 centimeter cubes
I didn't peel them
Put the cut apples in a large pot
2 cups of tap water 300 grams
1 medium lemon zest
2 tablespoons of lemon juice
3/4 cup sugar 130 grams
1 bag of vanilla sugar
stir and boil
Cook until the apples are softer about ten minutes
add
About 50 grams of raisins
Put in a small bowl
3/4 cup cornflour 70 grams
Mix well with a glass of tap water 150 grams
when the apples are soft
Add the cinnamon flour mixture
and stir all the time
while cooking until the apples bubble and thicken
and cool outside
when the apples are soft
Add the cinnamon flour mixture
and stir all the time
while cooking until the apples bubble and thicken
and cool outside the refrigerator
for the dough
For a vegan put margarine
instead of butter
put in a bowl
200 grams of butter cut into cubes
A quarter of a teaspoon of salt
1 grated small lemon zest
1 cup powdered sugar 100 grams
3 cups of white flour 350 grams
Mix and crumble until dough crumbs are formed
Take out and keep aside about a third of the crumbled dough
about a cup and a half
Add to the remaining dough in the bowl
about a tablespoon of tap water and knead into a uniform dough
Take a large rectangular baking dish
30×40 cm
Lined with baking paper
Put the dough and cover with your hands
On the entire base of the pattern is of uniform thickness
Bake the dough base
in a hot oven 170 degrees
About 7-10 minutes until light golden
Pour the apple filling on the base
The baked dough to level the filling
Sprinkle the dough crumbs over the apples
that we left aside
Bake in a hot oven at 170 degrees
About 30 minutes or as needed
until the dough is golden
sprinkle a little cinnamon on top
keep in the fridge
תגובות
הוסף רשומת תגובה